"Džo Ledli sa ćerkicom"
"Džo Ledli sa ćerkicom"

Polufinale dođe, on se ne oženi...

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 12:00

Džo Ledli je trebalo u subotu da stane na ludi kamen, ali je veselje propalo zbog utakmice s Portugalijom

Džo Ledli sa ćerkicom

Reprezentativac Velsa Džo Ledli otkazao je venčanje zbog obaveza u nacionalnom timu u završnici Evropskog prvenstva. Sjajni 29-godišnji vezista Kristal Palasa morao je da otkaže pozive svatovima jer su Zmajevi iznenadili sve sjajnim nastupima u Francuskoj i plasmanom u polufinale.

Izabrane vesti

Trebalo je u ovu subotu (9. jula) da se oženi dugogodišnjom partnerkom Rubi Mej Ridžvej, ali je njegov saigrač Geret Bejl otkrio medijima da je svadba otkazana.
„Očigledno je taj datum mnogo ranije bio određen, još pre negošto smo se kvalifikovali u Francusku. Takve stvari se dešavaju, umeju da iznenade. Oboje su potpuno fokusirani na ono što očekuje reprezentaciju i siguran sam da će kasnije, kada se završi Evropsko prvenstvo, organizovati divnu svadbu i veselje“, poručio je Bejl

Selekcija Velsa savladala je Belgiju u Lilu sa 3:1 u četvrtfinalu prošlog petka čime se domogla polufinalnog duela sa Portugalcima koji je na programu sutra uveče u Lionu.

Zanimljivo, uspeh reprezentacije Krisa Kolmana sprečio je još jednog fudbalera Zmajeva da učestvuje u svadbenom veselju. Zbog obaveza u polufinalu desni bek Kris Ganter propustiće venčanje rođenog brata koje je u četvrtak zakazano u Meksiku.

Sve to je, međutim, minorno, jer Velšani imaju priliku da ispišu istoriju tamošnjeg fudbala, pošto su pre ovogodišnjeg uspeha na evropskom prvenstvu u Francuskoj, poslednji put na velikom takmičenju igrali na Svetskom prvenstvu u Brazilu 1958. godine kada su eliminisani od strane domaćina u četvrtfinalu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

vencanjereprezentativni fudbalreprezentacija Velsameđunarodni fudbalEvropaeuro 2016Džo Ledli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara