"Mačinski u prodoru"
"Mačinski u prodoru"

Poljacima propade generalna proba - 20 šuteva, 0 golova! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.16. | 20:20

Litvanci odoleli u Vroclavu (0:0) i zadali glavobolju Levandovskom i drugovima pred Francusku

Mačinski u prodoru

Ako se po jutru dan poznaje Poljaci će vrlo brzo da se vrate kući sa Evropskog prvenstva u Francuskoj. Jeste da su u relativno lakoj grupi sa Nemačkom, Ukrajinom i Severnom Irskom, ali su totalno van forme, bar prema igrama koje pružaju u ovim pripremnim duelima.

Izabrane vesti

Večeras su u Vroclavu imali i generalnu probu pred polazak na EURO, ali i pored terenske nadmoćnosti nisu uspeli da savladaju nejaku Litvaniju - 0:0. Posle poraza od Holandije prošle nedelje (1:2), jasno je da nešto ne štima u taboru selektora Adama Navalke koji ima još nekoliko dana da otkloni nedostatke.

Nastupili su Poljaci bez prve zvezde Roberta Levandovskog, ali su imena poput Krihovjaka, Blažčikovskog, Grosickog, Milika i ostalih morala mnogo bolje danas, a ne da se obrukaju pred svojim navijačima. Čak 20 puta šutirali su na gol protivnika, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže sjajnog golmana Zubasa.

Istina, uspeli su da zatresu mrežu Litvanaca u finišu, ali je gol poništen zbog faula u napadu. Opravdano ili ne, pitanje je... 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Saša Levandovskireprezentativni fudbalReprezentacija PoljskePoljskameđunarodni fudbalLitvanijaEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara