"Podolski pogađa za izjednačenje"
"Podolski pogađa za izjednačenje"

Podolski ima opasnu glavu, Bulut pogodio posle 290 minuta za trijumf Galate! Za Gacijantep golove daje samo jedan čovek (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.09.15. | 19:46

Lukač sačuvao mrežu protiv Genčlerbirligija

Podolski pogađa za izjednačenjeNi malo lako. Čak šta više. Galatasaraj je slavio u šestom kolu turskog prvenstva. Savladao je Gacijantep na svom terenu sa 2:1, ali se i gostima mora skinuti kapa na načinu na koji su igrali ovaj meč.

Već u devetom minutu najbolji fudbaler Gacijantepa Muhamet Demir postigao je treći gol ove sezone, a ujedno i treći gol Gacijantepa, što znači da osim Demira niko od ostalih fudbalera Gacijantepa nije uspeo da se upiše u strelce u dosadašnjih pet mečeva.

Izabrane vesti

Ipak, odgovor od favorita se nije dugo čekao jer je Lukas Podolski već dva minuta posle poravnao rezultat. Iskoristi oje centaršut sa desne strane i glavom matirao protivničkog golmana. Ovo je njegov treći pogodak ove sezone, a zanimljivo - drugi glavom.

Da se ne uđe u neizvesnu završnicu, što se navijačima domaćih nikako ne bi dopalo, postarao se Umut Bulut. Dosta osporavani špic je uspeo da upiše prvi zvaničan pogodak ove sezone. Ukupno, bilo mu je potrebno 290 minuta igre da stigne do prvenca, ali je ovim važnim golom doneo trijumf Galatasaraju.

Posle ovog kola Galata deli drugo mesto na tabeli sa Osmanlijem sa 11 osvojenih bodova.

U meču između Akisara i Genčlerbirligija domaćin je postigao jedan gol, aa nije primio nijedan, što sigurno veoma raduje Milana Lukača koji je uspeo da sačuva mrežu. Akisar se posle ovog meča nalazi na 8, a Genčler na 15. poziciji na tabeli.

PRO LIG, 6. KOLO

Subota:

Osmanli - Trabzon 3:1 (1:0)
/Torje 42, Kilicaslan 66, Deliktas 70 - Marin 85/

Galatasaraj - Gacijantep 2:1 (1:1)
/Podolski 11, Bulut 56 - Demir 9/

Akisar - Genčlerbirligi 1:0 (0:0)
/Rodalega 90+5/

Nedelja:

13.00 Konja - Mersin
16.00 Antalija - Sivas
18.00 Bešiktaš - Fenerbahče

Ponedeljak:

18.00 Kasimpaša - Rize
18.00 Kajzeri - Istanbul Bašakšehir
19.00 Bursa - Eskišehir

(FOTO:Screenshot)


tagovi

TurskaSuper ligMuhamet DemirLukas PodolskiGalatasarajEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara