""
""

Podgoričani prave paklen tim: Posle Šehovića stiže i Amerikanac!

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.15. | 13:41

“Tražimo pojačanja na pozicijama plejmejkera, beka, i krilnog centra”, kaže za MOZZART Sport Igor Đaletić

Stručni štab podgoričke Budućnosti uporno radi na renoviranju sastava i formiranju tima za novu košarkašku sezonu. To je za Mozzart Sport potvrdio i pomoćni trener Igor Đaletić.
Pre svega moram da istaknem da je šef Igor Jovović produžio saradnju sa klubom. Potom, sastav u novoj sezoni biće prilično renoviran, a osnovna ideja je da mlađi igrači dobiju više prostora. Naravno, na određenim pozicijama tražimo iskusne i kvalitetne igrače. Iz minule sezone ostali su Planinić, Rikić, Šehović i Subotić“, kaže za Mozzart Sport Đaletić.

Suadu Šehoviću priključio se i brat Sead koji je bio u pregovorima sa Partizanom.
To je izvesna stvar, ali sad tražimo jedinicu, dvojku i četvorku. Možda će neko od potencijalnih košarkaša biti Amerikanac, videćemo šta tržište nudi, tražimo kvalitet. Dosta toga je prošlo kroz naš skener, ali nismo pronašli nekog ko u potpunosti odgovara. Angažovali smo par mlađih igrača iz crnogorske lige, to je naša perspektiva kluba“.

Izabrane vesti

Ambicije Budućnosti su slične kao i minule godine.
„Uvek ćemo se truditi da budemo što bolje plasirani, želimo među četiri tima ABA lige“.

Uskoro prvi tim počinje pripreme...
„Idemo u staru bazu hotel „Sidro“ u Baru, krećemo 10. avgusta. Ostaje da se vidi u kojem sastavu počinjemo, mlađi košarkaši će imati period adaptacije, a  stariji će morati da se što bolje spreme za novu sezonu. Što se mene tiče bio sam i sa ženskom reprezentacijom na EP, svaki dan gledam video materijale potencijalnih pojačanja i videću da li ću pre starta imati neki dan pauze za odmor“, zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin

 

 


tagovi

Suad ŠehovićJadranska ligaEvropaCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara