"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

Počinje Indijan Vels, Srbiju predstavlja osam takmičara, Đoković brani titulu

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.15. | 12:14

Četiri žene i četiri muškarca će se okušati na prvom mastersu godine

Novak ĐokovićLjubitelji tenisa vole doba godine kada počinju da se igraju masters turniri serije 1.000. Ove godine će u Indijan Velsu, prvom ovakvom turniru u godini, boje naše zemlje braniti osam takmičara, četiri žene i četiri muškarca.

Novak Đoković brani titulu, koju je osvojio kada je u finalu pobedio Rodžera Federera sa 3:6, 6:3, 7:6 (3).

Izabrane vesti

Od devojaka nastupaju Ana Ivanović, Jelena Janković, Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski, dok će od muškaraca boje Srbije braniti Novak Đoković, Viktor Troicki, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić.

Ana Ivanović i Jelena Janković su slobodne na startu, Aleksandra Krunić igra sa Monikom Nikulesku, a Bojana Jovanovski sa Kiki Bertens. Anu u drugom krugu čeka bolja iz meča Tereze Smitkove i kvalifikantkinje, dok će se Jelena sastati sa pobednicom okršaja Šmijedlova Dejvis.

Nijedna od najbolje dve naše teniserke neće imati lak posao jer su u Aninom delu žreba pored Karolin Garsije, koja ju je savladala prošle nedelje u Montereju i Sara Erani, Marija Šarapova, kao i Viktorija Azarenka

Jelena će takođe morati da se pomuči, jer su u njenom delu Medizon Kiz, Voznijacki i Eženi Bušar.

Od muškaraca, samo će Filip Krajinović igrati u kvalifikacijama sa Džon Patrikom Smitom u sredu od 1.30 uveče po našem vremenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor TroickiSrbijaNovak ĐokovićNenad ZimonjićJovana JakšićJelena JankovićFilip KrajinovićBojana JovanovskiAna IvanovićAleksandra Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara