""
""

Počeo raspad Anžija: Žirkov, Kokorin i Denisov prešli u Dinamo

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.13. | 16:59

Odlaskom trojice ruskih reprezentativaca u tabor moskovskih Policajaca, krenuo je egzodus zvezda iz Mahačkale

Posle odluke prebogatog gazde Sulejmana Kerimova da zavrne finansijsku slavinu, krenuo je egzodus najboljih igrača kluba iz Anžija. Dinamo je danas saopštio da su dosadašnji članovi Anžija Igor Denisov, Jurij Žirkov i Aleksandar Kokorin novi članovi moskovskog kluba. Sva trojica su standardni reprezentativci Rusije.
“Moći ćete da vidite Kokorina, Denisova i Žirkova na treningu u petak”, rekao je potpredsednik Dinama Genadij Solovjev za rusku Izvestiju.

Izabrane vesti

On je naglasio da će igrači biti uskoro predstavljeni, a Denisov će najverovatnije igrati u sledećem meču u Krasnodaru.

Kokorin i Žirkov se još oporavljaju od povreda zbog kojih su propustili kvalifikacioni meč za prvenstvo sveta sa Severnom Irskom u sredu koji je završen porazom Rusije od 1:0.

Vlasnik Anžija milijarder Sulejman Kerimov odlučio je prošle nedelje da drastično smanji budžet, ali i ambicije kluba, pošto je protekle dve sezone potrošeno više od 200 miliona dolara na dovođenje velikih zvezda poput kamerunskog internacionalca Samuela Etoa.

Anži je u sredu najavio i odlazak Olega Šatova u Zenit iz Sankt Petersburga. Očekuju se i odlasci najvećih zvezda Etoa, Vilijana, Sambe, Dijare, Busufe... 

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar KokorinAnži MahačkalaDinamo MoskvaEvropaIgor DenisovJurij ŽirkovPremijer ligaRusijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara