""
""

Počelo čerupanje Svraka: Inter rešava pitanje desnog beka

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.16. | 19:02

Deril Janmat ima još četiri godine ugovora sa Svrakama, ali će ispadanje kluba u niži rang najverovatnije će uticati na to da najbolji igrač Njukasla u prošloj sezoni promeni sredinu

Svrake su zvanično ispale iz Premijer lige, pa će se u narednim danima i mesecima po svemu sudeći potpuno raspasti tim koji je na raspolaganju imao Rafa Benitez. Među prvima u redu za odlazak sa Sent Džejms Parka je desni bek Deril Janmat, za koga je udicu bacio milanski Inter.

Izabrane vesti

Kako piše Kalčo Merkato, iako ima još četiri godine ugovora sa Svrakama, ispadanje kluba u niži rang najverovatnije će uticati na to da najbolji igrač Njukasla u prošloj sezoni promeni sredinu, a prelazak na Đuzepe Meacu deluje kao prilično primamljiva opcija. Inter već duže vreme kuburi sa desnim bekovima, a ovosezonske opcije Danilo Dambrozio i Davide Santon, takođe nisu ispunile očekivanja.

Janmat je na Sent Džejms Park stigao u julu 2014. godine iz Fajenorda za šest miliona evra, pa ostaje da se vidi koliko će Njukasl moći da inkasira od njegove prodaje.

Ove sezone Holanđanin je odigrao 28 utakmica u Premijer ligi za Njukasl i postigao jedan gol. Dres sa nacionalnim grbom nisio je 27 puta, a poslednje okupljanje reprezentacije propustio je zbog povrede.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APremijer ligaItalijaInterEvropaEngleskaDeril Janmat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara