"Kostu su saigrači jedva smirili"
"Kostu su saigrači jedva smirili"

Pobesneli Maks: Dijego Kosta olupao zid svlačionice!

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.01.16. | 09:38

„Lako ćemo ga popraviti, nije to neki problem“, brani ga Gus Hidink

Kostu su saigrači jedva smirili

Prgavi Dijego Kosta ponovo je imao žutu minutu na Stamfordu, a ovog puta umesto noge ili nekog drugog dela tela rivala ceh je platio zid u svlačionici na stadionu Čelsija. 

Izabrane vesti

U naletu besa zvog remija (2:2) sa ekipom Vest Bromvič Albiona, Brazilac sa španskim pasošem napravio je ogromnu rupu u zidu pesnicom. Kosta je tokom celog meča ratovao sa defanzivcima gostiju Jakobom i Olsonom, kao i sa golmanom Majhilom, a stigao je i da po završetku meča razmeni psovke sa glavnim sudijom Rodžerom Istom, a sve kao posledica nemoći da zatrese mrežu Lutalica.

Menadžer Gus Hidink branio je ponašanje svog igrača posle meča.
„Štoperi rivala su ga konstantno provocirali, jer je Dijego predstavljao opasnost po njihov gol. Mislim da je agresija bila uzajamna, muški su se borili. Nisam video ništa loše tamo na terenu, a što se tiče rupe u zidu, lako ćemo je popraviti. Nije to veliki problem“, našalio se Holanđanin.

Potom je dodatno pojasnio.
„Dijego Kosta je emotivac i to obožavam kod njega. Takvog igrača ne morate da terate da se bori, sam oseća šta treba da uradi. Teško je kontrolisati glave igrača u Premijer ligi, ali kada to uspete, oni su još bolji“, zaključio je Hidink.   

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionPremijer ligaJonas OlsonGus HidinkEngleskaDijego KostaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara