"Serhio Aguero i Jaja Ture"
"Serhio Aguero i Jaja Ture"

Pobednici poslednjeg dana prelaznog roka: Ambiciozni engleski niželigaši čerupaju Mančester Siti (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.02.15. | 17:25

Maklesfild Jaja Tureu nudi tortu, a Krouli Agueru predsedničko parking mesto

Serhio Aguero i Jaja TureDok uprave premijerligaških klubova poslednji dan provode u haosu i nervozi jer se očekuju pojačanja koja mogu da promene tok sezone, a vremena je sve manje, niželigaši tih problema nemaju. Od njih se ne očekuju bombe te imaju vremena i da se zabave, a meta šala su bili igrači šampiona Engleske Mančester Sitija.

Tako je uprava petoligaša Maklesfild Tauna odlučila da joj treba pojačanje u sredini, a ko bolji od Jaja Turea? Član Konferencije je pokazao i nivo prepredenosti pošto je kao mamac iskoristio rođendansku tortu za reprezentativca Obale Slonovače, direktna aluzija na prošlogodišnje nezadovoljstvo Turea upravom Građana zbog toga što mu nisu čestitali rođendan.
„Radimo na jednom velikom poslu. Pregovori su stali, ali smo napravili velika obećanja za budućnost“, piše na Tviter nalogu kluba.

Izabrane vesti

Englezi se – s razlogom – ponose svojim smislom za humor, a osvetlao ga je i član treće lige Krouli Taun pošto je krenuo u lov na jednog od najboljih napadača sveta Serhija Aguera. Mamac je bio na sličnom nivou – predsedničko parking mesto, da Argentinac ne mora da pešači kada dolazi na stadion.
„Blizu smo dovođenja naše mete! Nadamo se da će parking mesto predsednika kluba biti dovoljno da zapečatimo dogovor“, objasnio je svoju transfer politku Krouli Taun. 

Pratite poslednji dan prelaznog roka uz MOZZART Sport, možda će potez Maklesfilda ganuti Jaju Turea.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Serhio AgueroPremijer ligaMančester SitiMaklesfildKrouliJaja TureEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara