""
""

Pobedi Zadra raduju se i zvezdaši (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.16. | 20:44

Zadar je još jednom pokazao da je ozbiljan tim kada igra na svom parketu, gde se ni mnogo veći klubovi od Cedevite prethodnih decenija nisu dobro provodili

Cedevita je ponovo kiksnula, Crvena zvezda je živa u borbi za drugo mesto na Jadranu! Zagrepčani su večeras pali na gostovanju u Zadru – 81:72 u hrvatskom derbiju 20. kola regionalnog takmičenja.

Izabrane vesti

Ovo je Cedeviti bio peti poraz u Jadranskoj ligi i ako Zvezda u ponedeljak savlada Metalac, izjednačiće se na tabeli sa hrvatskom ekipom koja ipak ima bolji međusobni skor.

Zadar je još jednom pokazao da je ozbiljan tim kada igra na svom parketu, gde se ni mnogo veći klubovi od Cedevite prethodnih decenija nisu dobro provodili.

Takođe, Zadranima je ovo bila veoma važna utakmica u borbi za opstanak, upisali su deveti trijumf i sada lakše dišu u gornjem delu tabele.

Ipak, večeras je delovalo da tim Veljka Mršića kontroliše utakmicu, pogotovo posle prvog poluvremena u kojem je konstantno Cedevita vodila.

A onda je stvari u svoje ruke preuzeo odlični Filip Kraljević koji je utakmicu završio sa 30 poena, a Glen Kouzi dodao je na to još 13 poena.

Kod Cedevite, koja je evidentno u padu forme posle pobeda nad Crvenom zvezdom i Darušafakom, istakli su se Džejkob Pulen sa 23 poena i Miro Bilan sa 15 poena. 

(FOTO: ABA/Zadar/Zvonko Kucelin)


tagovi

ZadarSrbijaFK PartizanJadranska ligaHrvatskaFilip KraljevićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara