""
""

PLS: Piroćanci, koji vam je vrag? Lukić sa penala u 90. obradovao Zemunce

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.11.16. | 15:11

Nikodijević s dva komada pogurao ČSK do prve pobede posle pet kola, Inđija lako s Borčom

Jesu novajlije, ali sa njima definitivno nema šale! Piroćanci su počeli da pobeđuju i na strani, što ih sada čini ravnopravnim konkurentom Mačvi, Slobodi i ČSK Pivari u borbi za plasman u Superligu! Radnički je danas na Karaburmi savladao OFK Beograd (1:0), pa posle 14 kola ima 26 bodova, samo dva manje od drugoplasiranih Užičana koje sutra očekuje teugodno gostovanje u Vranju. 

Izabrane vesti

Izabranici Marjana Živkovića nisu samo upisali novu pobedu, već su nastavili neverovatan niz bez primljenog gola. Ovo im je sedmi trijumf u poslednjih devet utakmica na kojima pouzdani Ivan Kostić nije nijedniom savladan - punih 829 minuta?! Poslednji igrač koji mu je dao gol jeste Nikola Nešović, fudbaler Slobode. Bilo je to još 11. septembra u Užicu...

Tri boda Piroćancima danas je doneo vezista Denis Ristov, nekadašnji igrač Donjeg Srema. Igrao se 24. minut kada je Tolić uputio centaršut, a Ristov odlično skočio i glavom pogodio mrežu Romantičara. Ispostavilo se da je taj momenat odlučio susret, iako je OFK u drugom delu preuzeo kontrolu nad utakmicom, opasnije napadao i imao više šansi. 

ČSK je konačno postigao gol - posle 469 minuta posta. U meču protiv Odžaka (2:1) oba pogotka postigao je Nikodijević, kome je pošlo za nogom i penal da promaši. Njemu je pri rezultatu 1:0 za domaćina Kronić odbranio udarac sa bele tačke. Delovalo je u 84. minutu kada su gosti izjednačili da će taj promašaj skupo koštati ČSK, ali već u sledećem napadu Nikodijević se iskupio, pogodio za 2:1 i doneo tri boda ekipi iz Čelareva posle pet sušnih kola. 

Najubedljiviju pobedu danas ostvarila je Inđija - 3:1 protiv BSK Borče. Junak tog trijumfa bio je mladi napadač Nemanja Bosančić, dvostruki strelac. Mnogo više uzbuđenja i drame bilo je u Jagodini. Četvrti vezani poraz doživeli su Ćurani, a bolji od njih bio je Zemun - 2:1 i to tako što je Nenad Lukić (prošle sezone prvi strelac PLS sa 15 pogodaka) pogodio sa penala u 90. minutu susreta...

PRVA LIGA SRBIJE - 14. KOLO

Subota:
ČSK - Odžaci 2:1 (0:0)
Jagodina - Zemun 1:2 (0:0)
Inđija - BSK 3:1 (1:1)
OFK Beograd - Radnički Pirot 0:1 (0:1)

Nedelja:
13.00: Sinđelić - Kolubara
13.00: Dinamo - Sloboda
13.00: Budućnost - Proleter
13.00: Bežanija - Mačva

TABELA:


tagovi

BSK BorčaInđijaJagodinaOdžaciPLSPrva liga SrbijeRadnički PirotSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara