""
""

PLS: Mačva iz dvojke u keca, Sloboda na plus 7, Piroćanci imaju šansu za treće mesto...

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.11.16. | 15:36

Odžaci dali gol posle 750 minuta, Proleter i Zemun ubedljivi

Fudbaleri Dinama na jedvite jade sakupili su novac kako bi otišli na gostovanje u Šabac, ali zato su tamo izuzetno skupo prodali kožu lideru! Mačva se skoro nije ovoliko mučila kod kuće i slavila je sa 2:1 tek posle preokreta.  

Izabrane vesti

Posle prvih 45 minuta Vranjanci su imali prednost od 1:0 i ozbiljno uzdrmali najvećeg favorita za prvo mesto. Na sreću domaćina, izjednačenje je stiglo odmah početkom drugih 45 minuta. Strelac je bio najbolji strelac ovog tima Bojan Matić. Isti igrač svojim osmim pogotkom u sezoni, a posle odličnog prodora Obrovca, uspeo je da postavi konačnih 2:1. 

Mačva i dalje ima samo tri boda prednost u odnosu na drugiplasiranu Slobodu jer su Užičani trijumfom nad Jagodinom (3:1) nastavili poteru za liderom. U isto vreme, oni su se učvrstili na drugoj poziciji jer je ČSK dosta neočekivano poklekao u Lazarevcu - 0:2. Sloboda sada ima sedam bodova više od trećeplasiranog tima iz Čelareva. Ujedno, šansu da izbije na treće mesto u nedelju će imati pirotski Radnički. Izabranicima Marjana Živkovića potrebna su tri boda iz duela sa beogradskim Sinđelićem pred svojim navijačima. 

Kud ćete lepšu pozivnicu za navijače da dobro ispune stadion sutra...

A Proleter od povratka Zoltana Saboa na klupu niže samo dobre rezultate. Ekipa sa Slane Bare zabeležila je danas najubedljiviju pobedu u sezoni - 3:0. OFK Beograd ponovo je u seriji loših rezultata. Ovo je Romantičarima četvrti vezani poraz. Uz to gol nisu dali 450 minuta, odnosno na pet poslednjih mečeva.

Jedan skoro duplo duži niz minuta bez gola danas je prekinut. Odžaci su golom u finišu srušili BSK Borču (1:0) i konačno uspeli da zatresu mrežu. Do važnih bodova došao je i Zemun, dok se Bežanija vratila svom starom dobrom običaju kod kuće - 0:0.

PRVA LIGA SRBIJE - 13. KOLO

Subota:
Bežanija - Inđija 0:0
Mačva - Dinamo 2:1 (0:1)
Sloboda - Jagodina 3:1 (2:1)
Zemun - Budućnost 3:0 (1:0)
Proleter - OFK Beograd 3:0 (2:0)
Kolubara - ČSK 2:0 (0:0)
OFK Odžaci - BSK Borča 1:0 (0:0)  

Nedelja:
13.30: Radnički Pirot - Sinđelić 

TABELA:

(foto: MN Press)


tagovi

BežanijaDinamo VranjeMačva ŠabacOdžaciPLSPrva liga SrbijeRadnički Pirotsloboda užiceSrbijazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara