""
""

PLS - danas se igra celo kolo: Statistika, kvote, predviđanja...

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.05.17. | 10:28

Sva tri kandidata za Superligu gostuju

Prva liga Srbije ulazi u samu završnicu. Preostalo je da se odigra još pet kola posle kojih ćemo znati ko će se pridružiti OFK Beogradu na putu u Srpsku ligu, odnosno koja će dva tima od tri preostala u trci, od jeseni igrati u srpskoj fudbalskoj eliti. 

Izabrane vesti

Sva tri kandidata za Superligu ponovo gostuju. Mačva ide u Dobanovce, Zemun će novih bodova pokušati da dođe na Vračaru, dok bi najlakše trebalo da bude Slobodi na Staroj Karaburmi.

Dobanovčani su u seriji jako dobrih rezultata kod kuće. Poslednja tri meča su dobili, a za poraz pred svojim navijačima ne znaju od oktobra. Na šest od tih osam mečeva bez poraza Budućnost je odigrala 0-2. Šapčani su prethodnih meseci čak mnogo bolji na strani gde su na četiri prethodna susreta dali bar dva gola. 

SVE KVOTE ZA DANAŠNJE UTAKMICE PRVE LIGE SRBIJE PRONAĐITE OVDE.

Na Omladinskom stadionu sve osim lagane dvojke bilo bi ogromno iznenađenje i verovatno bi isključilo Užičane iz borbe za drugo mesto. Sloboda je, doduše, dobila samo jednom u gostima od 30. oktobra prošle godine, no OFK zaista nije tim koji bi mogao se isprsi pred velikim favoritom. 

Ali zato bi Sinđelić mogao da pomrsi račune Zemuncima. Barem prema dosadašnjim rezultatima protiv jačih od sebe... Orlići su jesenas odigrali 0:0 u Gornjoj Varoši, a pre dve nedelje uzeli su bodove i Mačvi – 2:2. Vračarci će biti silno motivisani jer im svaki bod dobro dođe u borbi za goli život. Sinđelić često ume da odigra GG, što nije baš karakteristično za Prvu ligu Srbije, pa bi takav eventualni ishod mogao dobro da se naplati.

Najsigurniji fiks, pored dvojke na Slobodu, trebalo bi da bude kec na Odžake protiv otpisanih Lazarevčana. U vojvođanskom derbiju ČSK – Proleter remi je najrealniji, a deluje i da bi odgovarao obema ekipama...  

PLS - 26. KOLO

Nedelja:
17.00: Inđija - Dinamo
17.00: Jagodina - Bežanija
17.00: Budućnost - Mačva
17.00: OFK Beogrd - Sloboda
17.00: Sinđelić - Zemun
17.00: ČSK - Proleter
17.00: BSK - Radnički Pirot
17.00: Odžaci - Kolubara


tagovi

BSK BorčaMačva ŠabacPLSPrva liga SrbijeRadnički Pirotsloboda užiceSrbijazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara