"Džon Teri"
"Džon Teri"

PLAVCI U FRCI: Povređeni Teri i Azar propuštaju finale Lige Evrope?

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.05.13. | 18:36

Kapiten Čelsija povredio je koleno prilikom jedne intervencije u svom šesnaestercu, dok je belgijski plejmejker istegao tetivu u susretu sa Aston Vilom

 

Džon TeriJeste Čelsi pobedom nad Aston Vilom obezbedio mesto u Ligi šampiona naredne sezone, međutim, druga strana medalje nikako ne ide Plavcima na ruku pred najbitniji meč – finale Lige Evrope i susret sa Benfikom na Amsterdam areni.

Izabrane vesti

Naime, Eden Azar i Džon Teri mogli bi da propuste finalni okršaj u sekundarnom evropskom takmičenju, s obzirom da su obojica doživeli veoma nezgodne povrede. Kapiten ekipe iz Zapadnog Londona napustio je teren u 75. minutu zbog povrede kolena koju je doživeo posle jedne situacije u svom šesnaestercu, dok je Belgijanac odigrao svih 90 minuta, bio asistent kod oba pogotka Frenka Lamparda, ali se na kraju susreta požalio medicinskom timu, a postoji velika mogućnost da je istegao tetivu.

Iako je “odlazeći“ Rafa Benitez želeo da odmori Davida Luiza i Branislava Ivanovića, Španac je bio primoran da obojicu uvede u igru, prvog posle crvenog kartona Ramireza, a kapitena Orlova posle povrede Terija.

Sve u svemu, na Stamford Bridžu će s nestrpljenjem iščekivati rezultate pregleda, kada će biti poznata sudbina pomenutog dvojca.

U suštini, odsustvo Džona Terija ne bi bio veliki hendikep za Plavce, s obzirom na veliki izbor u odbrambenoj liniji i činjenicu da 32-godišnji štoper ne igra na zavidnom nivou, dok bi neigranje Edena Azara moglo i te kako da utiče na igru tima u sredu uveče. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bane IvanovicČelsiDavid LuizDžon TeriEden AzarEngleskaEvropaFrenk LampardLiga EvropePremijer ligaRafa Benitez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara