"Lam, Hajnkes, Riberi i Nojer sa nagradama"
"Lam, Hajnkes, Riberi i Nojer sa nagradama"

Platini: Razočaran sam zbog Riberija...

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.14. | 09:28

"On nije uspeo da osvoji nagradu u godini kada je prigrabio sve trofeje, baš kao što niko od španskih igrača nije uspeo 2010. godine", rekao je prvi čovek evropskog fudbala

Lam, Hajnkes, Riberi i Nojer sa nagradamaKristijano Ronaldo je konačno prigrabio toliko čekanu Zlatnu loptu, što se donekle moglo i očekivati, nakon neverovatnih partija Portugalca od početka ove sezone.

Ronaldo je iza sebe ostavio četvorostrukog uzastopnog osvajača ove nagrade Lionela Mesija i velikog asa Bajerna iz Minhena Franka Riberija, koji je sa Bavarcima u prošloj sezoni osvojio sve moguće trofeje.
"Prelepo je to što je Ronaldo osvajač Zlatne lopte, ali veoma sam razočaran zbog Riberija. Iskreno, mislim da će ona i narednih godina pripadati Mesiju ili Ronaldu. Riberi nije uspeo da osvoji nagradu u godini kada je prigrabio sve trofeje, baš kao što niko od španskih igrača nije uspeo 2010. godine, kada su bili prvaci sveta", rekao je Mišel Platini.

Izabrane vesti

Platini je tri puta zaredom osvajao Zlatnu loptu između 1983. i 1985. godine, kada je nosio dres torinskog Juventusa, gde je i završio profesionalnu karijeru.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatna loptaMišel Platinimeđunarodni fudbalFrenk Riberi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara