Pjontek i Kastiljeho pogodili za ostanak u Milanu, Ernandez primer celom timu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.01.20. | 19:56

Milan preslišao SPAL i prošao u četvrtfinale Kupa Italije. Čitav meč odigrali Krunić i Rebić - 3:0

Milan je bez problema obezbedio plasman u četvrtfinale Kupa Italije, pošto je na svom San Siru preslišao SPAL i tako dodatno podigao samopouzdanje nakon prvenstvenog slavlja nad Kaljarijem u prošlom kolu - 3:0 (2:0).

Ključni utisak utakmice predstavljali su golovi Kšištofa Pjonteka i Samua Kastiljeha, koji su večeras igrali praktično za ostanak u klubu, s obzirom da ih mediji uveliko sele sa san Sira, kao i fantastični Teo Ernandez.

Izabrane vesti

Poljak je postigao gol nakon četiri utakmice posta i asistirao kod gola Španca u 44. minutu. Obojica su se odlično snašla u formaciji 4-4-2, što je sasvim sigurno zadovoljilo Piolija. Konačan rezultat meča postavio je Ernandez u 66. minutu utakmice. Francuz je potvrdio fenomenalnu formu i pokazao da će biti ključni igrač Rosonera u predstojećem periodu. Još jednom je pokazao na koji način osvaja prostor na protivničoj polovini, tako da i vezni igrači Milana imaju mnogo toga da nauče na njegovom primeru.

Na terenu su se od samog starta utakmice našli Ante Rebić i Rade Krunić, koji su dali svoj doprinos u prilično laganom slavlju ekipe Stefana Piolija. Rebić je protiv Kaljarija ušao pred sam kraj meča, ali je ovoga puta igrao od prvog minuta, baš kao i Krunić, pa ih Pioli nije menjao do kraja meča. Debitantski nastup je zabeležio i Simon Kjer, kojeg je u završnici meča zamenio Mateo Gabija.

Milan će u četvrtfinalu igrati protiv Torina, koji je prolaz obezbedio slavljem nad Đenovom u osmini finala.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara