""
""

Pižon sasvim iskreno: Neko treba da se izvini Bošku Đurovskom...

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.17. | 21:01

„Nije mi prijao način na koji je moj klub promenio trenera“, dodao je legendarni as

Mladi fudbaleri Crvene zvezde imali su čast da ih u finalu Turnira prijateljstva 2017, na meču protiv Osijeka, prati četvrta Zvezdina zvezda, legendarni Vladimir Petrović Pižon.
„Svake godine dolazim ovde i gledam utakmice, a mogu da kažem da je sa tih turnira već izašlo nekoliko veoma dobrih igrača, tako da je ovo fenomenalna ideja. Mnogo je lepo na jednom mestu videti igrače iz bivših republika, jer se tako i moja generacija takmičila i družila. Takođe, dobro je i što treneri mlađih selekcija imaju priliku da se sretnu i razmene mišljenja“, rekao je Pižon za sajt Turnira Prijateljstva.

Da li pratite mlađe selekcije Crvene zvezde? Da li ima igrača na koje prvi tim može da računa u budućnosti?
„Pratim podmladak svakako. U Crvenoj zvezdi ima nekoliko veoma talentovanih momaka. To su mali Joveljić, Nikolić, Adžić, braća Ilić… To su sve suvi talenti“.

Izabrane vesti

Siniša Mihajlović, bivši fudbaler Crvene zvezde, rekao je nedavno da stranci koji ne prave razliku zauzimaju mesto mladim igračima…
„To je tačno i dobro je da to neko kaže javno. Ipak, nije lako pronaći kvalitetnog stranca. Morate da imate baš dosta osećaja da prepoznate da je on pravi igrač za vaš tim. Ali, kada dovedete dobrog igrača, kao što je Partizan doveo Leonarda, onda je to prava stvar. A, Crvena zvezda nije našla tako dobrog igrača prošle godine“.

Crveno-beli su nedavno angažovali Mitra Mrkelu za novog sportskog direktora, kao i Vladana Milojevića za novog trenera?

„Ako je Zvezda htela da podmladi i stučni štab mislim da je dobro uradila. Samo je trebalo da se neko izvini Bošku Đurovskom, da kaže eto „prevagnulo je ovo, želimo mlađe“ i onda bih sve razumeo. Ovako mi malo nije prijao način na koji su to uradili“.

Koliko Crvena zvezda može da postigne u evropskim kvalifikacijama ove godine i koliko je realno da se posle dugo godina domogne Evrope na jesen?
„Videćemo. Mislim da će biti mnogo teško, jer nema mnogo vremena do početka kvalifikacija. Došli su novi trener, novi direktor… Pitanje je koga dovesti, koga pustiti…“.

(Foto Star Sport)

 

 


tagovi

Vladimir PetrovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara