Pirej jedva čeka srpsku strelu iz Leskovca: Španac je oduševljen

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.19. | 17:35

U Olimpijakosu oduševljeni razvojem momka koji je na pozajmici u niškom Radničkom

Hteli su ga Crvena zvezda i Partizan prošlog leta (istina dosta tiho se o tome pričalo), ali ga je na kraju kupio Olimpijakos. Čini se da je klub iz Pireja napravio odličan potez odlukom da iz niškog Radničkog dovede mladog krilnog fudbalera Lazara Ranđelovića za 700.000 evra.

Čim je potpisao ugovor sa najvećim grčkim klubom do 2023. godine, mladi reprezentativac Srbije je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Niš. Doveden je kao zalog za budućnost, i kao neko ko bi u narednoj sezoni trebalo da bude na margini dešavanja. Međutim, još jedna loša sezona Pirejaca mogla bi Lazaru Ranđeloviću da otvori vrata ozbiljne uloge u Grčkoj.

Izabrane vesti

Tako bar pišu mediji iz Grčke, uz niz dodatnih informacija. Španski stručnjak Pedro Martinez sprema veliku rekonstrukciju tima kako bi pehar šampiona Grčke vratio u Pirej. A Lazar Ranđelović bi trebalo da bude predvodnik novog tima.

Prema saznanjima grčkih kolega Pedro Martinez je skupio obiman materijal sa ovogodišnjim igrama momka iz Leskovca. I oduševljen je viđenim, jer nije očekivao tako veliki napredak. Ove sezone Lazar Ranđelović je postigao pet golova i upisao devet asistencija u svim takmičenjima. Jedan je od najvažnijih igrača Nenada Lalatovića.

I ne samo to. Momak rođen 1997. godine je iskoristio prekomandu brojnih igrača iz mlade u A selekciju Srbije. Nametnuo se kao jedan od lidera novog tima Orlića, o čemu svedoči i partija iz Poznanja. Uz Uroša Račića bio je verovatno najbolji igrač naše mlade selekcije protiv Poljske. Postigao je drugi gol.

Veliki napredak u Ranđelovićevoj karijeri. Sezonu 2017/2018 proveo je u Prvoj ligi Srbije, igrajući za Dinamo iz Vranja gde ga je poslao Radički iz Niša. Bio je to očigledno pravi potez.


tagovi

Pedro MartinezLazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara