"Žorž Žezus"
"Žorž Žezus"

Pinto da Košta opet predsednik Porta, zove Žezusa, nudi milione i moli: Spasi nas!

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.04.16. | 12:23

Benfika, Sporting, pa Porto?

Žorž ŽezusSenzacionalna vest u Portugaliji. Uprava Porta, koja će danas potvrditi novi mandat Pintu da Kosti na mestu predsednika, planira da veliku rezultatsku krizu prebrodi dovođenjem sasvim sigurno najkontroverznijeg trenera u Primeiri Žorža Žezusa.

Stručnjak koji je letos šokirao fudbalski sve prešavši iz Benfike u tabor ljutog rivala Sportinga sada je ponovo prva tema u Portugaliji. Porto je posle poraza od Tondele još pre dve nedelje posredstvom posrednika kontaktirao iskusnog trenera sa jasnim pitanjem: Porto, da ili ne?

Izabrane vesti

Kilometar koji je pocepao Lisabon: Najbolji trener na svetu ili običan kreten?

Problem je što Žezus ima čvrst ugovor na stadionu Žoao Alvalade. Ističe tek 2018. godine i donosi mu 6.000.000 po sezoni. I Porto naravno nudi pozamašnu platu, ali pojedini mediji pominju i dodatnih 10.000.000 evra samo za potpis!

Pinto da Kosta je već 34 godine alfa i omega kluba sa stadiona Dragao. Kao jedini kandidat danas će dobiti i 13. mandat u predsedničkoj fotelji. Može on sebi da dozvoli i ovako rizične poteze. Pitanje je samo da li je Žezus spreman da opet sluša priče o tome kako je plaćenik.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žorž ŽezusPortugalPortoPinto da KoštaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara