""
""

Piksi dobio srpski derbi u Kini, Skolari držao lekciju Slaviši Stojanoviću!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.03.16. | 14:32

Za Čangčun Jatai debitovao bivši napadač Vojvodine Ognjen Ožegović

Za Dragana Stojkovića Piksija nije treća, nego je druga – sreća! Nekadašnji predsednik Crvene zvezde, a sada trener Guandžou R&F, slavio je u drugom kolu kineskog prvenstva u sudaru sa Tedom – 1:0

Piksijev tim pobedio je na gostovanju ekipi koju predvodi Dragomir Okuka. Gosti su odigrali na znatno više nivou nego premijeri duel protiv Hebeija. Posebno u fazi odbrane. Tim Dragana Stojkovića Piksija delovao je organizovano i sačekao svoju šansu za pogodak. Odlučujući momentat meča desio se u 57.minutu kada je Vang Song pogodio mrežu Tede.

Izabrane vesti

Pred Slavišom Stojanovićem koji trenira Čangčun Jatai su teški dani. Nekadašnji strateg crveno-belih imaće vraški ozbiljan zadatak kako bi utegao odbranu ekipe koju predvodi. Jatai je dobio lekciju od skupocenog Guandžu Evergrandea.

Najveći favorit kineskog prvenestva izvojevao je prilično laku pobedu – 3:0. Tim Felipe Skolarija je došao u vođstvo već u sedmom minutu. Posle prekida odbrana Jataija je loše reagovala, a Džekson Martinez je lako ubacio loptu u mrežu. Evergrande se pitao o svemu i do poluvremena imao dva gola prednosti.

Konačan rezultat postavio je Gao Lin u 50.minutu na asistenciju Džeksona Martineza. Za Jatai je debitovao dojučerašnji napadač Vojvodine Ognjen Ožegović. Ušao je kasno da bi nešto značajnije promenio.

(Foto Star Sport)

 

 

 

 


tagovi

Slaviša Stojanovićmeđunarodni fudbalEvropaDragomir OkukaDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara