"Đorđe Ivelja iz vremena dok je nosio dres OFK"
"Đorđe Ivelja iz vremena dok je nosio dres OFK"

PIJACA: Nigerijci stigli u Slobodu, Sančez pojačao Radnički, a Ivelja Javor

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.02.14. | 16:15

Živo je na srpskoj fudbalskoj pijaci

Đorđe Ivelja iz vremena dok je nosio dres OFKI pored teške ekonomske situacije i krize koja trese Srbiju i fudbalske klubove u njoj, zimski prelazni rok i dalje živi. Prethodnih dana i nedelja bilo je dosta živo, a tako je i sada. 

U Niš je stigao Brazilac Kaju Sančez, bivši igrač Sao Paula. Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac je imao priliku da se uveri u kvalitete brazilskog fudbalera na meču sa Volinom, nakon čega je i potpisana saradnja na dve godine. 

Izabrane vesti

Šef struke Slobe Point Ljubiša Stamenković doveo je dvojicu Nigerijaca na probu. Ekipa iz Užica se trenutno nalazi na pripremama na Kipru, a dvojica novajlija moraće prvo da se dokažu da zaslužuju dres Slobode. S druge strane, Saša Petši, koji je nedavno iz Francuske stigao u srpski klub, potpisao je ugovor na dve i po godine. Prema rečima Stamenkovića, on se odlično snašao i biće veliko pojačanje za tim.

Iskusni vezista Đorđe Ivelja (29), bivši fudbaler OFK Beograda i Olimpije, u nastavku karijere braniće boje Javora. On je relativno brzo dogovorio sve uslove sa novim klubom i pridružio se novim saigračima na pripremama u Ohridu. Podsećanja radi, u Javor je već stiglo osam pojačanja za prolećni deo sezone. 

Novi Pazar je takođe doveo veliko pojačanje, ali u defanzivnoj liniji tima. U piatanju je Pavela Aleksandroviča Bovtunenka (19), štoper koji je po meri trenera Zorana Njeguša.

Uprava OFK Beograda je za nastavak sezone dovela igrača na poziciji desnog beka. U pitanju je Predrag Stanković, fudbaler rođen 1983. godine, a u karijeri je nastupao za Brodarac, Bežaniju i Švajcarski Lemon.
"Zahvaljujem upravi OFK Beograda na ukazanom poverenju i velika mi je čast što sam došao u ovako veliki klub. Svoju šansu ću tražiti na terenu i pokušaću da se nametnem šefu stručnog štaba Milanu Milanoviću. Nadam se takodje, da ću svojim iskustvom pomoći mladoj ekipi da se afirmiše, da osvojimo trofej u kupu Srbije, ali i da se obezbedi plasman u evropska takmičenja", rekao je Stanković prilikom predstavljanja.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijasloboda užiceRadnički NišKaju SančezJavorĐorđe Ivelja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara