Petrovački Japanci opsedaju Lovćen

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.19. | 14:46

Đetići nisu, ali jesu uzdanice Petrovčana koji na prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Crne Gore protiv Lovćena u podgoričkom predgrađu Zlatica tipuju na Jamamota i Tačibanu

Fudbaleri Lovćena i Petrovca odigraće danas u podgoričkom naselju Zlatica prvu utakmicu polufinala Kupa Crne Gore. Najjednostavnije rečeno, u poslednje vreme očajni su i jedni i drugi. Petrovac su u poslednje vreme vezano na kolena bacali Iskra, zatim i Titograd, pa Zeta i Grbalj. Lovćen je na poslednjih pet utakica bio bolji jedino od Zete, pa je veliko pitanje ko je ovde jači iako je Petrovac u martu u okviru 23. kola Prve lige Crne Gore bio bolji od Lovćena sa 1:3.

I tako redom, ko ne zna, trebalo bi da se seti serijskih pobeda Petrovca na mečevima ovoga para, ali i poslednjeg na kom je meč prelomio japanski fudbaler Jamamoto koji je zatresao mrežu 81. minutu susreta. Inače, Petrovac u svom sastavu ima čak dva igrača uvežena iz zemlje izlazećeg sunca, a to su već pomenuti Jamamoto, kao i njegov zemljak Tačibana koji na dresu nosi broj 25.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:00 2782 CG K Lovcen - Petrovac ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

Kup Crne Gore – polufinale

Sreda
16.00: (3,35) Lovćen (3,05) Petrovac (2,20)

**** Kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Kup Crne GorePetrovacLovćensportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara