""
""

Petarda na Sardiniji! Mertens terorisao Kaljari i nesrećnog Storarija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.12.16. | 14:23

Belgijanac het-trikom omogućio lagan trijumf timu Mauricija Sarija od čak 5:0

Sjajan nedeljni matine za navijače Napolija na gostovanju na Sardiniji, gde je Kaljari prosto pregažen sa čak 5:0. Orkestar Mauricija Sarija odsvirao je još jednu baš lepu fudbalsku numeru i ubedljivom pobedom nad mnogo slabijim protivnikom poleteo ka drugom mestu na tabeli, koje je realnost, ako je već lider Juventus nedostižan.

Izabrane vesti

Za najlepše melodije u sjajnom nastupu Napolitanaca pobrinuo se Belgijanac Dris Mertens kojeg će golman Kaljarija iskusni Marko Storari dobro da zapamti posle današnjeg meča.

Čak tri puta je sjajni ofanzivac pogađao mrežu povratnika u Seriju A, a zaista je iz svih situacija u kojima se našao bio poprilično neumoljiv. I kada mu je Hamšik servirao gotove lopte da ih samo ćušne u mrežu, i kada je sam pretrčavao defanzivce domaćina, Belgijanac je pokazao zašto je jedan od najvrednijih igrača ovog tima.

Pored njega, u strelce se upisao i mladi Poljak Zjelinski kojem je ovo drugi vezani gol u dva kola pa deluje da je 22-godišnji vezista konačno pronašao pravi ritam. U pravo vreme za igru Napolija, rećiće mnogi. Sjajan je danas bio i Marek Hamšik koji je da drugi gol za Napoli, ali i zabeležio čak tri fenomenalne asistencije. Majstorska partija Slovaka, ali i kompletnog tima Mauricija Sarija kojom su potvrdili da su u sjajnoj formi.  

SERIJA A, 16. kolo

Subota
Krotone - Peskara 2:1 (1:0)
/Paladino 24pen, Ferari 83 - Kampanjaro 82/

Sampdorija - Lacio 1:2 (0:2)
/Čik 89 - Milinković Savić 40, Parolo 45/

Nedelja
Kaljari - Napoli 0:5 (0:2)
/Mertens 34, 69, 72 Hamšik 45, Zjelinski 51*

15.00 Atalanta - Udineze
15.00 Bolonja - Empoli
15.00 Palermo - Kjevo
15.00 Torino - Juventus
20.45 Inter - Đenova

Ponedeljak
19.00 Fiorentina - Sasuolo
21.00 Roma - Milan 


tagovi

Serija APjotr ZjelinskiNapoliKaljariItalijaDris Mertens

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara