"Učesnici programa"
"Učesnici programa"

Pet sati večitog derbija

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.02.16. | 11:40

Pre, za vreme i posle meča moći ćete, između ostalog, da čujete komentare Ivice Osima, Niše Saveljića, Mitka Stojkoskog, Veljka Paunovića, Dejana Stankovića, Bojana Đorđića...

Učesnici programa

Televizija Arena Sport će u subotu posvetiti pet sati programa, na svom prvom kanalu, jubilarnom 150. večitom derbiju.

Izabrane vesti

Studijski program koji ce voditi Anđela Anđelković i Ivan Radulović počinje u 14.00, dok utakmica počinje u 17.00. Uz voditelje iz studija Arene Sport, derbi će najaviti specijalni gosti Ljubiša Tumbaković i Goran Bunjevčević. Ekskluzivni materijali, veliki broj priloga, analize prethodnih derbija, izjave aktera i direktna uključenja u glavne gradove u regionu biće nešto što će publiku uvesti u ovaj fudbalski spektakl iz Sarajeva (gosti: Ivica Osim i Refik Šabanadžović), Zagreba (Tomislav Ivković), Podgorice (Niša Saveljić i Viktor Trenevski) i Skoplja (Mitko Stojkovski).

SPECIJALNA PONUDA KVOTA ZA VEČITI DERBI

U program će se uključivati putem video-linka nekadašnji akteri, kako igrači tako i treneri i iznositi svoja očekivanja pred večiti derbi (Veljko Paunović iz Čikaga, Ivan Vukomanović iz Liježa, Dejan Stanković iz Milana, Bojan Đorđić iz Stokholma, Slaviša Stojanović iz Kine...).

Voditeljka Anđela Anđelković

Sa lica mesta, sa stadiona u Humskoj, reporteri Goran Svilar, Jovana Guzijan i Slobodan Stefanović razgovaraće sa aktuelnim članovima uprave Partizana i Crvene zvezde kao i sa fudbalskim stručnjacima iz Srbije i regiona.

Utakmicu ce komentarisati Nenad Milovanović, a po završetku meča slede izjave trenera igrača obe ekipe.

(Foto: MN PRESS; Arena Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

TV ArenaSuperligaSrbijaFK PartizanFK Crvena zvezda150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara