""
""

PES 2017: Koje timove je najbolje birati?

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.09.16. | 12:28

U prošloj verziji Bajern je bio neprikosnoven. Ko je ove godine najbolji tim u igri?

Predstavljamo vam najbolje, najjače i najdominantnije klubove koji će vam dati najviše šansi za pobedu. Imajte na umu da iako neki od timova koje navodimo u nastavku nisu licencirani, postoji jednostavna metoda kojom u samo par minuta možete dobiti prava imena klubova, liga i kupova u poslednjoj Pro Evolution Soccer igri.

Izabrane vesti

London FC (Čelsi)

Čelsi u poslednjih 12 meseci zaista muči muku s rezultatima, no razlozi za ovaj privremeni posrtaj londonske ekipe definitivno nema veze s količinom kvaliteta na papiru jer ovaj klub raspolaže s nekim od najboljih svetskih igrača. Tako u novom PES-u ne bi trebalo da imate problema s vraćanjem ovog kluba iz jugozapadnog Londona u formu jer na golu možete računati na Kurtou, ispred kojeg imate upravo oporavljenog Kurta Zumu te neuništivog Terija.

Aspilikueta je jedan od najboljih bekova u ligi, a Matić jedan od najkvalitetnijih defanzivnih veznih igrača na svetu. Pored Matića se nalazi Kante, koji igra kao da ima četiri plućna krila, a ispred ili iza njih možete računati na Fabregasa, fantastičnog plejmejkera sposobnog da servira lopte s očima preko pola igrališta. U napadu je tu svestrani Dijego Kosta kojeg s krila podržava često nezaustavljivi Eden Azar.

PSŽ

PSŽ je možda izgubio Ibrahimovića, ali ovo je i dalje ekipa s potencijalom da osvoji Ligu šampiona i prošeta se domaćom ligom. Tijago Silva i Markinjos su tako savršeni štoperski par sposoban da se nosi s bilo kakvom vrstom napada, a Di Marija je pravi motor tima koji pomaže u odbrani, tranziciji i napadu te nikada ne prestaje da trči.

Verati je takođe jedan od najsvestranijh veznih igrača na svetu koji bez problema može da štiti zadnju liniju svog tima i u isto vreme da razigrava napadače. Odlično je i što Kavani u novom PES-u nema tendenciju da promašuje prazne golove kao što to radi u stvarnom životu. Dakle, ako tražite tim s kojim ćete se moći fokusirati na kupove i evropska takmičenja a u isto vreme relativno lako razvaliti domaću ligu, PSŽ je možda i najbolji izbor koji vam PES 2017 može ponuditi.

Saznajte koji su to ostali timovi s kojima ćete dominirati u igri klikom na link ovde. Izaberite pravi tim i bićete nepobedivi!

Izvor: ign.adria.com


tagovi

PES 2017Pari Sen ŽermengejmingČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara