"Simone Pepe"
"Simone Pepe"

Pepe užasavajućim slikama zapušio usta kritičarima: Bilo je previše loših glasina, došlo je vreme da prekinem sa ćutanjem!

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.11.14. | 20:20

Vezista Juventusa na Fejsbuku pokazao kroz kakav je pakao prolazio tokom prethodne dve i po godine

Simone PepeNagoveštavao je veliku karijeru, dobio je nadimak „Brzi Pepe“, poredili su ga sa legendom Juventusa Anđelom Di Liviom, a onda je stigla teška povreda. Simone Pepe, zbog povrede tetive leve butine, operacije i oporavka, pauzirao je čak dve i po godine.

Više nego dovoljno da vezista Stare dame izazove sumnju mnogih da je posredi nešto sasvim drugo. Kada su spekulacije otišle predaleko, Pepe je odlučio da priloži nekoliko užasavajućih fotografija koje sve govore i tako svima zapušio usta...
„Posle dve i po godine samo sam razmišljao o tome kako da se vratim što je brže moguće, da ponovo postanem fudbaler, a sada želim da kažem šta mi je na umu. Do sada nikada nisam govorio o glasinama u vezi mog odsustva, ali sada želim da kažem šta mislim tako što sam postavio slike moje povrede“, napisao je Pepe na Fejsbuku.

Izabrane vesti

Pepe

Pepe je sedeo na klupi Juventusa i gledao demontiranje Parme na sitne delove, a ubedljiva pobeda saigrača naterala ga je da izađe iz tame.  
„Bilo je previše lažnih glasina, poslednjih nekoliko meseci veoma loših, pa je došlo vreme da prekinem sa ćutanjem u znak poštovanja za moju porodicu. Znam da je većina navijača uz mene, to sam i osetio danas kada sam dobio aplauz i kada su mi skandirali, što je znak da me poštuju i da su mi naklonjeni. Uvek smo jedni druge cenili. Sada sam napokon srećan što mogu da se stavim na raspolaganju treneru“, stajalo je na kraju Pepeove poruke.

Pepe je jasno i glasno stavio tačku na kontroverze...

(FOTO: Via Facebook/Action images) 


tagovi

EvropaItalijaJuventusSerija ASimone Pepe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara