""
""

Pepe odlazi iz Reala, biće najplaćeniji defanzivac svih vremena!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.17. | 12:09

Portugalac konačno presekao i doneo odluku o nastavku karijere

Real Madrid i Pepe se rastaju! Posle deset godina, portugalski reprezentativac će napustiti Kraljevski klub narednog leta kada mu istekne ugovor. I postaće najplaćeniji defanzivac sveta u kineskom Hebeju.

Izabrane vesti

Pepe je jedan od retkih igrača koji se u Realu zadržao punu deceniju. Imao je želju da nastave saradnju, ali predsednik Florentino Perez nije bio sličnog mišljenja. Pepe je jedini igrač u Realu kojem nije produžen ugovor i šest meseci pre isteka saradnje je doneo odluku da se preseli u Kinu.

Portugalac je od Reala tražio dvogodišnji ugovor, ali je klub nudio saradnju samo na godinu dana što njemu nije odgovaralo. Pojavila se ponuda Hebeja koji trenira Manuel Pelegrini i posle više meseci razmišljanja, Pepe je odlučio da je prihvati u nedostatku boljeg tretmana od svog aktuelnog kluba.

Pepe će u Hebeju zarađivati 15.000.000 evra po sezoni, ali nije otkriveno na koliko sezona je dogovorena saradnja! To je trostruko više od onoga što je zarađivao u Realu gde mu je ugovor posle povećanja plate iznosio 5.500.000 evropskih novčanica godišnje. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraPepemeđunarodni fudbalKinaHebejEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara