"Sise"
"Sise"

Penal koji je srušio sve tikete (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.13. | 08:51

Đibril Sise kaže da nije osećao pritisak kada je sa penala u trećem minutu sudijske nadoknade vremena trebalo da donese izjednačenje Kubanju protiv Svonsija

SiseImao je Svonsi sva tri boda u džepu, mnogi kladioci širom sveta već su slavili siguran dobitak, a onda je golman Tremel u trećem minutu sudijske nadoknade bez potrebe srušio Baldea i omogućio Đibrilu Siseu da sa 11 metara postavi konačan rezultat – 1:1.

Francuski internacionalac u redovima Kubanja kaže da nije osećao bilo kakav pritisak prilikom izvođenja najstrože kazne.
“To je prava poslastica za napadača. Ponekad imaš samo jednu šansu i moraš da postigneš gol. Čak i kada je u pitanju 95. minut, moraš da ga daš. To je tvoj posao. Nisam osećao pritisak, samo sam gledao kako da ubacim loptu u mrežu”, objasnio je Sise.

Kubanj je tako uzeo prvi bod u Ligi Evrope.
“Nemamo velika imena u timu, ali igramo zaista dobar fudbal. Vraćamo se kući sa osvojenim bodom, tako da nismo putovali pet sati za džabe. Ko god dođe kod nas u Rusiju, može da očekuje težak zadatak. Vratili smo se u igru i znamo da sada moramo da pobedimo kod kuće kako bismo ostali u trci za plasman u narednu rundu”, zaključio je Sise.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Đibril SiseEngleskaEvropaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara