"Pedro u akciji"
"Pedro u akciji"

Pedro se otvorio: Ne idem u Mančester zbog para!

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.15. | 08:58

„Nije stvar u novcu već u minutima provedenim u igri. Glupo je da u najboljim fudbalskim godinama sedim na klupi“, poručuje heroj Barsinog trijumfa u Tbilisiju

Pedro u akciji

Heroj Barsinog trijumfa u nezaboravnom finalu Superkupa Evrope, progovorio je nakon meča o mogućem transferu u Mančester Junajted, o kojem se piše gotovo celog leta.

Izabrane vesti

Pedro tvrdi da ako uskoro pređe na Old Traford, to sigurno neće biti zbog para.
„Nije stvar u novcu već u minutima provedenim u igri. Ambiciozan sam, uvek želim najbolje i glupo je da u najboljim fudbalskim godinama sedim na klupi. Videćemo šta će se desiti… I da odem ili da ostanem, uvek ću biti uz Barselonu“, poručio je Katalonac. 

Napadač Barselone je priznao i da mu je ovo bila možda i poslednja utakmica za ovaj klub.
„Miran sam, srećan što sam osvojio novu titulu. Uvek dajem najviše što mogu za ovaj klub. Možda mi je ovo poslednja utakmica, ali hajde da uživamo u tituli. Ovde sam sada i srećan sam što sam dao gol u finalu Superkupa. Hvala svima za ovo iskustvo, posebno našim navijačima“.

Pedro je prokomentarisao i činjenici da nije bio u timu od početka na meču sa Seviljom.
„Bio sam iznenađen što nisam bio u startnih 11. Trener je odlučio da se osloni na druge fudbalere. Poštujem njegovu odluku i moram da ostanem miran i 100 odsto koncentrisan“.

Španski reprezentativac je ljut i na sportskog direktora Roberta Fernandeza koji je javnosti ispičao da je fudbaler lično zatražio od Barselone da ga proda.
„Postoji mnogo pitanja u celoj ovoj priči. Izjave Roberta Fernandeza nisu bile poštene prema meni. Izrekao je neke stvari, koje nije trebalo. Bolje bi mu bilo da je ćutao i da ništa nije govorio“, zaključio je Pedro Rodrigez.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roberto FernandezPedroLuis Enrike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara