"Od viška glava ne boli"
"Od viška glava ne boli"

Pažnja, pažnja, MOZZART časti! Veći dobitak uz jesenji Bonus 1.000 na dužinu tiketa!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.10.15. | 15:16

Pročitajte šta to ima novo u MOZZART kladionicama. Sigurni smo da će vas zanimati

Od viška glava ne boliSunčani dani ostali su iza nas, ali se kladionica MOZZART potrudila da ni jesen ne bude previše sumorna. Svi posetioci MOZZART kladionica - bilo na uplatnim mestima bilo na sajtu - stoga će tokom cele jeseni, dakle do 22. decembra, moći da na tiketima uračunaju i dodatni Bonus 1.000% koji će povećavati ukupan koeficijent na svim mečevima sa kvotom iznad granice 1,35.

Kako? Na osnovu dužine tiketa.

Izabrane vesti

Prostom logikom, na pet parova koeficijent će biti za dva odsto veći, na šest pet odsto, na deset čak 20 procenata, pa tako sve do bonusa od čak 200 odsto za tikete sa 40 i više utakmica. Kvote će dodatno rasti ako na tiketima nema igre “konačan ishod“. Primera radi, bonus od dva odsto nagrađivaće tikete sa već četiri para, deset parova će sa sobom povlačiti i premije od 35 odsto, 11 utakmica nagrađivaćemo sa čak 50 procenata, a već 12 mečeva značiće i bonus od 60 odsto... Dok bi tiket sa 40 i više utakmica bio punih 750 odsto vredniji no što bi kvote pojedinačno značile.

Ali tu nije kraj, jer MOZZART ima još spremnih iznenađenja. Naime, ako svoje tikete budete uplaćivali u terminima od 9.00 do 11.00 ili od 21.00 do 23.00 važiće specijal HAPPY HOUR tokom kojih će bonusi dodatno skakati. Za detaljna objašnjanja pogledajte grafikon ispod, a mi ćemo vam samo reći da bi u HAPPY HOUR-u tiket sa 40 i više parova bez igre konačni ishod značio i maksimalan bonus od čak 1.000 odsto!

Primere smo već imali. Recimo onaj iz Kragujevca koji je dobitak smelog kladioca povećao za 265.789 dinara. Ali sigurni smo da je to bio samo početak. Prave stvari tek nas očekuju. Od viška glava ne boli!

Koji je vaš bonus?

Napomena: Tokom trajanja akcije neće važiti benefit Dobitak plus. Maloletnim licima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.


tagovi

sportsko klađenjemeđunarodni fudbalBonus 1000%betting

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara