"Zoran Njeguš"
"Zoran Njeguš"

Pazarci spremni za Zvezdu: Još nismo izgubili kod kuće i tako će i ostati!

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.04.14. | 13:29

"Ne potcenujemo protivnika, ali i ne precenjujemo", kaže Zoran Njeguš pred jedan od dva derbija 24. kola Superlige

Zoran NjegušSerija Pazaraca od 11 utakmica bez poraza na domaćem terenu protiv trijumfalnog niza Crvene zvezde od 13 uzastopnih pobeda. Sigurno je samo jedno – u 24. kolu Superlige (četvrtak, 16 sati) videćemo žestok obračun Novog Pazara i gostiju iz Beograda. Strateg Plavih Zoran Njeguš ne brine za ishod.
"Ovog proleća nam dolaze sve sami daroviti, Partizan, Vojvodina i sad Crvena zvezda. U formi su, imaju 13 uzastopnih pobeda, dobro igraju, iz utakmice su sve bolji, postižu dosta golova. Ali kao što sam govorio i do sada - nismo izgubili nijednu utakmicu i insistiraću da tako i ostane. Tražićemo prostor da postignemo gol, želimo da pobedimo, ali nije loše ni nerešeno. Sa poštovanjem ćemo dočekati Zvezdu, ne potcenjujem ih, ali i ne precenjujem. Poštujem i svoje igrače, jak smo kolektiv i biće dobra takmičarska utakmica", istakao je Njeguš na konferenciji za medije.

On je dodao da se ne opterećuje sudnjenjem i da će isto tražiti od igrača.
"Mi imamo dosta iskusan tim, igrači su kroz karijeru imali i dobrih i loših situacija. Moraju da budu fokusirani na protivnika, sudijske odluke treba ostaviti njima na čast. Mislim da ćemo imati korektno suđenje, kao i do sada u Novom Pazaru. I ne bih se vraćao na Kruševac i utakmicu s Napretkom", poručio je Njeguš.

Izabrane vesti

Prvotimac Novog Pazara Bojan Ðorđević, nekadašnji igrač Crvene zvezde, očekuje veliki borbu na terenu.
"Dolazi nam ekipa sa jasnim ciljem, da ostane prva i osvoji dugo čekanu titulu, što faktički znači da dolazi po tri boda. Ali mi imamo dobar tim, nismo izgubili na domaćem terenu i potrudićemo se da tako i ostane".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran NjegušSuperligaFK Novi PazarSrbijaBojan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara