"Stadion u Novom Pazaru"
"Stadion u Novom Pazaru"

Pazarci opet kivni... Nije jasno zbog čega

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.08.14. | 15:44

Na mirnom gostovanju kod Čukaričkog zasmetalo im je što nije bilo policije? Žale se i na suđenje, iako je i njihov trener rekao da na Banovom brdu u jednom delu utakmice „nisu ni postojali“

Stadion u Novom PazaruDizanje tenzije bez potrebe u režiji fudbalskog kluba Novi Pazar, koji se, maltene već po navici, požalio na neravnopravan tretman u Superligi. Ali, za razliku od nekih ranijih situacija, ovaj put se čini da za tako nešto nije bilo apsolutno nikakvog povoda.

Međutim, generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać nezadovoljan je tretmanom kluba prilikom dolaska u Beograd i suđenjem arbitra Maje Vujovića na meču protiv Čukaričkog.
"Doživeli smo neviđenu situaciju od ulaska u Superligu. Iako smo uredno obavestili policijsku upravu Beograda o detaljima vezanim za dolazak i boravak naše ekipe, niko od njihovih službenika se nije pojavio, što im je obaveza. Nikoga nije bilo ni noć pre utakmice, ni kada je naš autobus krenuo ka stadionu domaćina", rekao je Korać Tanjugu i dodao da će klub zatražiti detaljan izveštaj ministarstva unutrašnjih poslova.
"Nepojmljivo je da se uvek dižu tenzije i celi bataljoni dolaze kada se utakmice igraju u Novom Pazaru, a naša ekipa nije ispraćena ni sa dva saobraćajca", naveo je Korać, koji kao da je zaboravio da se u prvom kolu, kada je u gradu kraj Jošanice gostovao Rad, nisi dizali bataljoni zbog čega pristalice Građevinare nisu ni mogle da doputuju na meč.

Izabrane vesti

Takođe, i da je gostovanje kod Čukaričkog jedno od najbezbednijih u Superligi zbog čega na Banovom brdu vrlo retko, rekli bismo na sreću, viđamo kordone policije.

Korać se požalio i na suđenje u remiju od 1:1, iako je jednoglasna ocena svih prisutnih na utakmici da je Novi Pazar zaslužio ubedljiv poraz, a ne bod, jer je tim sa Banovog brda promašivao nemoguće. Čak je i trener Pazaraca Dragi Kanatlarovski priznao da njegov tim bio potpuno nadigran i da jednim delim utakmice Plavi "nisu ni postojali".

Ipak...
"Očekivali smo da će skidanje sa liste uticati na suđenje ove sezone, ali sinoćnje suđenje Maja Vujovića nas uverava da od toga nema ništa. Perfidno suđenje ovog gospodina nastavilo se i kada smo mi u pitanju. Uložili smo prigovor, uputićemo i žalbu na suđenje. Ovo nije prvi put, gospodin Vujović nas je prošle sezone katastrofalno oštetio na utakmicama protiv Voždovca i OFK Beograda", zaključio je Korać.

Možda bi bilo bolje da se ovaj put nije ni oglasio. Zaista se čini da nije bilo preke potrebe za tim.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Novi PazarRedžep KoraćSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara