"Novi Pazar"
"Novi Pazar"

Pazarci grme: Ponovo smo oštećeni! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.05.14. | 13:52

"Nije nam dosuđen čist penal u prvom poluvremenu nad Arsenijevićem, dok nam je u sudijskoj nadoknadi vremena poništen čist pogodak zbog navodnog ofsajda", rekao je portparol Redžep Korać

Novi PazarU Novom Pazaru se svašta dešavalo! Gradom su u nedelju kolale priče da je meč pretposlednjeg kola Superlige Srbije sa Radničkim iz Kragujevca namešten, što je izazvalo veliki revolt kod domaćih navijača. Dva puta su prekidali meč tako što su ubacivali baklje na teren, svojim ljubimcima su skandirali „Vi ste bruka naše čaršije“ i FSS „Fudbalski savez strpati u kavez“, pre nego što su izbačeni sa tribina.  

Domaćinu je poništen izjednačujući gol u sudijskoj nadoknadi vremena, što je dodatno podiglo strasti na terenu i na tribinama. Igrači su hteli na napuste travnati tepih, ali su pojedini članovi UO kluba poručili iz lože da ipak nastave meč, pa su se navijači okrenuli i protiv njih. Zbog svega toga duel Pazaraca i Kragujevčana trajao je 115 minuta.  
„Ponovo smo drastično oštećeni od strane sudija. Nije nam dosuđen čist penal u prvom poluvremenu nad Arsenijevićem, dok nam je u sudijskoj nadoknadi vremena poništen čist pogodak zbog navodnog ofsajda. Uložili smo odmah primedbu u zapisnik, a takođe ćemo da uputimo i zvaničnu žalbu. To je ono što se tiče sportskog dela. Povodom svega ostalog što se dešavalo na stadionu Novog Pazara, izdaćemo zvanično saopštenje posle sastanka Upravnog odbora kluba“, rekao je portparol Pazaraca Redžep Korać.

Izabrane vesti


(FOTO: MN Press)  


tagovi

SuperligaRedžep KoraćFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara