"Pavićević"
"Pavićević"

Pavićević za MOZZART Sport: Račune svodimo posle Cedevite, protiv Mege smo imali sreće

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.15. | 19:19

“Trenutno, ali samo trenutno, nas raduje pozitivan bilans”, kaže trener Budućnosti

PavićevićLider ABA lige ekipa podgoričke Budućnosti, u duelu sa Megom, nastavila je niz pozitivnih rezultata. Poslednji poraz Podgoričani su doživeli početkom novembra od Partizana, a nakon toga nanizali su sedam uzastopnih trijumfa. Trenutno Đetići drže čelnu poziciju sa četrnaest pobeda i samo dva poraza. Strateg Budućnosti Luka Pavićević za Mozzart Sport kaže da je svaka od poslednje četiri utakmice mogla da bude kritična.
Nalazimo se u izuzetno teškom ciklusu utakmica koji nastavljamo duelima sa Zadrom, Tajfunom i Cedevitom“, ističe Pavićević i dodaje:
„Serija neugodnih mečeva počela je sa mojim dolaskom u klub, a račune ćemo svoditi 10. januara, kad prođe duel sa Cedevitom u Zagrebu. Trenutno, ali samo trenutno, raduje naš pozitivan bilans“.

Uspeli ste da sa teškog gostovanja Megi donesete oba boda?
Mega Leks igra izuzetnu košarku i to od samog početka lige. Sticajem okolnosti, povrede i mladost igrača, oni nemaju dve, tri pobede više i ne zauzimaju mesto u samom vrhu Jadrana. Naš međusobni duel bio je uzbudljiv, interesantan, a mi smo nagrađeni za jednu konstantnost u igri, imali smo malo i sportske sreće. Čestitam svojim igračima, ali i košarkašima Mege na pruženoj partiji“.

Izabrane vesti

Vremena za predah nema jer vas očekuje novo gostovanje, sad Zadru.
Naš sledeći rival doživeo je slučajni poraz od Krke i udaljio se od borbe za četvrtu poziciju. Šansa za povratak je upravo utakmica protiv Budućnosti. Tu vide priliku da vrate dva boda. Mi još uvek nismo izašli iz ritma Evrokupa, i dalje igramo po ubrzanom tempu, sa puno teških putovanja, sve to iscrpljuje igrače. Naravno, idemo u Zadar da pobedimo i zadržimo lidersku poziciju, a račune ćemo svoditi tek kad odigramo utakmicu protiv Cedevite“, kazao je na kraju Pavićević.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Luka PavićevićJadranska ligaEvropaCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara