"Paunović"
"Paunović"

Paunović: Bili smo apsolutni gospodari situacije na terenu

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.07.14. | 12:47

"Borba za polufinale i odlazak na SP će potrajati do poslednje utakmice u grupi. Sva naša razmišljanja su usmerena ka narednoj utakmici sa Nemačkom“, kaže selektor Orlića

PaunovićSelektor omladinaca Srbije Veljko Paunović, posle remija sa Ukrajinom na startu EP u Mađarskoj, veruje da će se njegovi izabranici što pre oporaviti do meča sa Nemačkom. Među Orliće vraća se Srđan Babić, koji je izdržao kaznu zbog dve opomene, ali je pod znakom pitanja nastup Veljka Simića zbog problema sa mišićem.
“Bili smo apsolutni gospodari situacije na terenu, osim u prvom minutu, kada smo primili gol. Znali smo da nam preti opasnost iz prekida i to moramo da popravimo do utakmice sa Nemačkom. Dominirali smo tokom cele utakmice, međutim, nedostajalo je malo svežine, što je očekivano, obzirom da su igrači došli iz pripremnog perioda. Stvorili smo nekoliko prilika, dva puta pogodili stativu. Ukrajina je uspela da se odbrani i zaslužuje čestitke za igru, kao i mi. Još jednom se potvrdilo da se vara svako ko misli da može lako pobediti na Evropskom prvenstvu. Plasman na SP je naš cilj i dalje zavisimo od naših rezultata. Borba za polufinale i odlazak na SP će potrajati do poslednje utakmice u grupi. Sva naša razmišljanja su usmerena ka narednoj utakmici sa Nemačkom“, rekao je Paunović, a stoji na sajtu FSS. 

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

EP U19orlićiMađarskaVeljko Paunovićreprezentativni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara