"Paulinjo"
"Paulinjo"

Paulinjo: Bejl ostaje u Totenhemu, jedva čekam da mu se pridružim (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.13. | 10:28

"Posebno poštujem ambiciju kluba koju su pokazali ovog leta. Bilo je interesovanja za trenera i najboljeg igrača, a oni su bili jasni da obojica ne idu nigde", rekao je Paulinjo

PaulinjoStrelac pobedenosnog kola za Brazil u polufinalu Kupa konfederacija Paulinjo ne može da iščeka da konačno potpiše za Totenhem. Razlog je jednostavan – čelnici Pevaca poručili su mu da Geret Bejl ostaje na Vajt Hart Lejnu.

Vezista Korintijansa je bio prva meta Andrea Viljasa-Boaša u ovom preklaznom roku i čeka se samo kraj turnira da se transfer vredan 20 miliona funti privede kraju. Tek kada okončaju ovaj posao, ljudi u klubu okrenuće se novim pojačanjima.
"Kada se završi Kup konfederacija nadam se da će dogovor brzo biti finaliziran. Igrati u Engleskoj i za tako veliki klub kao što je Totenhem je san. Posebno poštujem ambiciju kluba koju su pokazali ovog leta. Bilo je interesovanja za trenera i najboljeg igrača, a oni su bili jasni da obojica ne idu  nigde“, rekao je brazilski centralni vezista

Izabrane vesti

Pulinja, koji je kao sedamnaestogodišnjak igrao u litvanskom Viljnusu, a godinu dana kasnije u LKS Lođu, želeli su još  Čelsi, Inter i Šahtjor, ali već neko vreme je jasno da će Totenhem biti njegov sledeći klub. To će najverovatnije značiti da će se Pevci rastati sa Skotom Parkerom i Tomom Hadlstonom.

O transferima širom Evrope opširnije čitajte na našem specijalu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre Vilas-BoašEngleskaEvropaGeret BejlPaulinjoPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara