""
""

PATRIOTSKI TIKET: Podrži srpske klubove i MOZZART će te nagraditi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.15. | 11:58

Ako na tiket staviš pobedu Zvezde i da Vojvodina i Čukarički neće izgubiti umesto kvote 3,20 dobićeš kvotu 4,00

Došlo vreme za Evropu!

Izabrane vesti

Srpski klubovi danas kreću u novu avanturu, a u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope večeras igraju Crvena zvezda, Vojvodina i Čukarički.

Crveno-beli na stadionu Rajko Mitić od 20.45 dočekuju kazahstanski Kairat, Novosađani 15 minuta ranije počinju svoj meč na gostovanju mađarskom MTK, dok će Brđani prvi istrčati na teren, u 20.00, i to u Sloveniji gde gostuju Domžalama.

MOZZART je rešio da nagradi sve igrače koji su danas patriotski raspoloženi, i dovoljno hrabri da odigraju da nijedan predstavnik Srbije neće biti poražen.

Kako?

Za vas smo sastavili tiket na kojem se nalaze tri tipa: Crvena zvezda - Kairat 1 (konačan ishod, kvota 1,50), MTK - Vojvodina X2 (dupla šansa, kvota 1,42), Domžale - Čukarički X2 (dupla šansa, kvota 1,50). Lako ćete izračunati da je ukupna kvota na ova tri tipa 3,20, ali MOZZART, kao što smo rekli, danas nagrađuje, pa vam daje kvotu 4,00! Dakle, 25 odsto više!

Ovaj tiket možete odigrati na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, dovoljno je samo da operateru kažete da želite da odigrate „tiket 02“.


tagovi

FK VojvodinaSrbijasportsko klađenjeMozzartLiga EvropeHappy HourEvropaČukaričkiFK Crvena zvezdabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara