""
""

PATRIOTSKI TIKET: Napred Partizan, napred Voša!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.07.15. | 09:46

Danas vam je MOZZART pripremio specijalnu ponudu sa značajno povećanom kvotom mečeve evrokupova

I ove nedelje MOZZART je pripremio specijalno iznenađenje za sve one koji će na tiketima podržati srpske ekipe u međunarodnim takmičenjima! Patriotski tiket možete odigrati na svim uplatno-isplatnim mestima večeras do 20.30!

Izabrane vesti

U Evropi Srbiju i dalje predstavljaju Partizan (Liga šampiona) i Vojvodina (Liga Evrope), a oba tima gostuju, što znači da bi i jednima i drugima svaki rezultat sem poraza bio povoljan pred revanše u Beogradu i Novom Sadu. Duple šanse X2 su, dakle, u ponudi... Redovna kvota na ova dva tipa iznosi 5,80, a samo u MOZZARTU je povećana na 7,00!

Sve kvote za meč Steaua - Partizan

Partizan gostuje rumunskoj Steaui u 3. kolu kvalifikacija za najprestižnije klupsko takmičenje na svetu, a dosadašnje igre crno-belih ove sezone (četiri pobede u četiri meča, bez primljenog gola) govore da bi mogli da se nose s domaćinom. Naruku im ide i to što šampion Rumunije igra bez prisustva publike zbog kazne iz prošle sezone. I na sve to, Steaua grca u velikim finansijskim problemima, tim joj je dosta slabiji nego ranije, jedva je prošla slovački Trenčin u prethodnoj rundi kvalifikacija... Svakako velika šansa za izabranike Zorana Milinkovića da obezbede dobar rezultat pred revanš na verovatno punom stadionu u Humskoj.

Sve kvote za meč Vojvodina - Sampdorija

S druge strane, Vojvodina će imati teži zadatak. Novosađani su bez većih problema izbacili mađarski MTK i letonski Spartaks, ali sada idu na noge Sampdoriji, koja je prošle sezone bila jedno od prijatnijih iznenađenja Serije A. Faktor u koji bi Lale mogle da se pouzdaju jeste da su Italijani pretrpeli velike izmene kako na klupi (Zenga zamenio Mihajlovića), tako i u igračkom kadru. Uz to, njima prvenstvo počinje u drugoj polovini avgusta, pa sigurno nisu u formi. Istina, kvalitet je na strani tima iz Đenove (ova utakmica se igra u Torinu), međutim, ima i Vojvodina svoje adute...

Partizan X2, Vojvodina X2, umesto 5,80, kvota je u MOZZARTU 7,00. Iskoristiti ovu šansu do 20.30!


tagovi

FK VojvodinaSrbijasportsko klađenjeFK PartizanLiga šampionaLiga EvropeHappy HourEvropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara