""
""

PATRIOTSKI TIKET: Miks fudbala i vaterpola za sjajan dobitak!

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.08.15. | 13:10

MOZZART vas nagrađuje za podršku srpskim fudbalskim klubovima i vaterpolo reprezentaciji

Partizan igra možda i najvažniji meč sezone, Vojvodina posle „svemirske“ partije u Italiji želi da pokaže da nije slučajno razmontirala Sampdoriju sa 4:0, a vaterpolisti Srbije bore se za plasman u finale Svetskog prvenstva.

Izabrane vesti

Sasvim dovoljno razloga da danas prilikom sastavljanja tiketa razmišljate patriotski, a MOZZART će vas za to nagraditi sjajnom kvotom...

Umesto 9,30 ravno 11,00! Sve to, naravno, ukoliko na MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima operateru kažete da želite da odigrate „Tiket 01“, na kojem se nalaze sledeći tipovi:

Partizan - Steaua 1 (konačan ishod 1) - Crno-beli su iz Bukurešta doneli povoljnih 1:1 i večeras treba da potvrde ono što su pokazali u prvom meču, da su trenutno u boljoj formi od rumunskog šampiona. Trener Milinković odmarao je kompletnu ekipu za vikend na gostovanju Novom Pazaru, što ga je koštalo prvog poraza u Superligi, ali će mu svi glavni aduti, uključujući i Božinova i Oumarua, biti spremni za večerašnji okršaj pred punim tribinama u Humskoj.

Vojvodina - Sampdorija 1 (konačan ishod 1) - Još se priča o nestvarnom trijumfu Voše u Torinu od 4:0, a na krilima tog uspeha za vikend je u Novom Sadu savladan i Javor sa 2:0, uz fenomenalne golove Stanisavljevića i Ožegovića. U četvrtak za Novosađane nema rezultatskog imperativa, ali pošto se najavljuje da će posle dužeg vremena tribina stadiona Karađorđe biti krcate, nema razloga da Lale ne lupe još jedan šamar ekipi Valtera Zenge.

Srbija - Italija 1 (konačan ishod bez hendikepa 1) - Srpski Delfini bez problema su savladali Amerikance u čertvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kazanju, i u četvrtak će se za prolaz u finale boriti s Italijanima, koji su izbacili Mađarsku. Kako vreme odmiče, tim Dejana Savića prikazuje sve više sigurnosti u igri, pa je logično da očekujemo da ih vidimo u borbi za zlatnu medalju protiv pobednika drugo polufinala Hrvatska - Grčka. Na to su nas, uostalom, i navikli.

Redovna kvota na ova tri tipa je 9,30, ali samo u MOZZARTU danas do 20.30 možete odigrati Patriotski tiket, i kvota za vas biće 11,00!

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima


tagovi

FK VojvodinavaterpoloSrbijasportsko klađenjeFK PartizanLiga šampionaLiga EvropeHappy HourEvropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara