""
""

PATRIOTSKI TIKET: Dva keca daju kvotu 7,50!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.08.15. | 14:02

MOZZART vas nagrađuje za podršku srpskim klubovima u plej-ofu Lige šampiona i Lige Evrope

Oba srpska predstavnika u plej-ofu evrokupova zabeležili su poraze na gostovanjima u prvim mečevima - Partizan u Belorusiji (0:1), Vojvodina u Češkoj (0:3).

Izabrane vesti

I jedne i druge čeka veliki izazov u revanšima, ali je pred crno-belima svakako lakši zadatak, da nadoknade minus od jednog gola protiv ekipe BATE Borisov. U slučaju da uspeju, čeka ih raj - igranje u grupama Lige šampiona s najjačim klubovima Evrope i izdašna novčana nagrada od UEFA. Motiva je, dakle, na pretek za tim Zorana Milinkovića, koji će imati sjajnu podršku s tribina, s obzirom na to da je Partizan nekoliko dana pred meč rasprodao čitav stadion u Humskoj!

S druge strane, Vojvodina je ubedljivo poražena od Plzenja u prvoj utakmici u Ligi Evrope, i prolazak Lala u takmičenje po grupama bio bi ravan čudu. Ali zar Novosađani nisu već napravili čudo zgromivši Sampdoriju sa 4:0 u Italiji? U svakom slučaju, teško će do grupa, ali i u Novom Sadu očekuje se mnogo gledalaca na tribinama, pa će izabranici Zlatomira Zagorčića imati motiv da se oduže navijačima kakvom-takvom pobedom.

Za sve one koji će podržati srpske klubove u evrokupovima, MOZZART je pripremio specijalnu ponudu u okviru akcije „Patriotski tiket“ koja traje večeras do 20.45. Dva keca, u Beogradu i Novom Sadu, inače daju kvotu 6,35, ali u MOZZARTU je kvota 7,50!

Dovoljno je da operateru na uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate „Tiket 01“.

Ovi tipovi odnose se na regularni tok, bez eventualnih produžetaka i penala.

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima


tagovi

Srbijasportsko klađenjeFK PartizanLiga šampionaHappy HourEvropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara