""
""

PATRIOTSKI TIKET: Da li svi srpski klubovi idu dalje?

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 11:27

Partizan, Vojvodina i Čukarički ove nedelje brane prednost iz prvih mečeva. Podržite ih, bićete nagrađeni

Prošle nedelje MOZZART je u okviru akcije „Patriotski tiket“ ponudio značajno uvećanu kvotu na tip da će sva tri srpska kluba pobediti kao domaćini u evrokupovima, a oni koji su iskoristili tu ponudu dobro su zaradili!

Izabrane vesti

Partizan u Gruziji: Da li je dovoljno 1:0?

Ako se kajete što niste među njima, nikad nije kasno: MOZZART je i ove nedelje spreman da nagradi igrače koji veruju da će svi srpski klubovi proći dalje, pa je pripremio još jedan „patriotski tiket“ za vas: ovog puta, na njemu se nalaze dvojke na mečeve Dila Gori - Partizan (utorak, 14.30) i Spartaks - Vojvodina (četvrtak 18.00), kao i dupla šansa X2 na Gabala - Čukarički (četvrtak, 18.00).

Regularna kvota na ova tri tipa je 4,90, a samo u MOZZARTU dobijate sjajnu kvotu 6,00!

Nemate mnogo vremena, s obzirom na to da Partizan revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Gruziji igra već od 14.30 i braniće beogradskih 1:0. Sa istim rezultatom „u džepu“ na put kreće i Čukarički, dok Vojvodina u Letoniju putuje sa lagodnih 3:0 iz Novog Sada.

Ovaj tiket možete odigrati na MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, dovoljno je samo da operateru kažete da želite da odigrate Tiket 01.

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima


tagovi

FK VojvodinaSrbijaFK PartizanLiga šampionaLiga EvropeHappy HourEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara