Pataja mora da omekša

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.07.18. | 09:10

"Fiksiram trijumf Muangtonga u okršaju sa Nakhonom. Domaćin je kiksnuo u prošlom kolu, u velikom su zaostatku za vodećima, iako imaju kvalitetan tim", kaže Mario Đurovski

Putešestvije kroz Aziju nastavljamo analizom tajlandske prve lige. Podsetimo, već smo se pozabavili drugom japanskom i prvom južnokorejskom. 

Mario Đurovski, nekadašnji vezista Vojvodine i Bežanije, trenutno brani boje Bangkok Glasa. Dosad je bio relativno uspešan u prognoziranju tekućeg kola (3/5). Đurovski je juče uhvatio 0-2 na Bangkok Junajted i Pračuap (0:0), prelaz 1-1 na Buriram - Ubon (2:1) i UG 2-3 na Račaburi - Čonburi (1:1). Omašio je keca na Šukotaji - Tai Navi (2:2), gde je domaćin ispustio pobedu bukvalno u poslednjim sekundima meča i 3+ na Čainat - Čangrai (0:1), gde je gol pao relativno rano, ali to nije bilo dovoljno da se rasplamsa borba, pošto su se gosti očigledno zatvorili. 

Izabrane vesti

U nedelju su na programu dueli Muangtong - Nakhon Ratčasima, Tero Sasana - Safanburi i Er Fors  - Port MTI (Singtarua) i Pataja - Bangkok Glas. Evo šta kaže Đurovski o današnjim mečevima...
"Fiksiram trijumf Muangtonga u okršaju sa Nakhonom. Domaćin je kiksnuo u prošlom kolu, u velikom su zaostatku za vodećima, iako imaju kvalitetan tim. Novu grešku nikako ne bi smeli da ponove pred svojim navijačima", kazao je Đurovski za TIP Novosti.

A gde očekivati pogotke?
"Najmanje tri gola predlažem na mečevima Er Fors - Port i Tero Sasana - Safanburi."

A Bangkok Glas?
"Moj Bangkok beleži promenljive rezultate. Nismo bez šansi na terenu Pataje, čija je pobeda nad Junajtedom okarakterisana velikom kvotom. Naš rival bi posle trijumfa nad favoritom morao da 'omekša'", zaključio je Đurovski. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:00 4874 TAJ1 BEC Tero Sasana - Suphanburi ug 3+ 1,60
Ned 13:00 4861 TAJ1 Muang Thong - Nakhon Ratchasima ki 1 1,45
Ned 14:00 4862 TAJ1 Air Force United - Singhtarua ug 3+ 1,50
Ned 14:00 4875 TAJ1 Pattaya Utd - Bangkok Glass ds 1X 1,42
Ukupna kvota4,94

TAJLAND 1 - 23. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

TajlandTajland 1Mario Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara