Ogenekero Etebo u dresu reprezentacije Nigerije
Ogenekero Etebo u dresu reprezentacije Nigerije

Partizanovo nesuđeno TOP pojačanje – sada u Engleskoj za 7.200.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.06.18. | 16:58

Doduše, u Čempionšipu

Još 2016. beogradski dnevni list Sport pisao je da ga tadašnji trener Ivan Tomić čeka na probu. Leta, pa i novembra 2017. priča je ponovo bila aktuelna: Partizan je zapeo za Ogenekara Eteba, pisali su mediji u Nigeriji. Sa ove distance možemo da konstatujemo: šteta što do transfera i nije došlo. Jer Etebo je upravo prešao u Stouk Siti i to u transferu koji će njegovom dosadašnjem klubu Feirenseu doneti obeštećenje od čak 7.200.000 evra!

Mladi vezista, nekada najbolji strelac U23 Afričkog kupa nacija, zato je privremeno napustio pripreme reprezentacije Nigerije za Mundijal u Rusiji i potom potpisao ugovor na pet godina.
Vrlo smo uzbuđeni što smo doveli Eteba. Jedva čekam da ga vidim u Stoukovom dresu. On je vrlo pokretan, energičan vezista, u najboljim godinama. Igrao je u prvoligašima iz Portugalije i Španije, ide i na Svetsko prvenstvo sa Nigerijom koje će biti neverovatno iskustvo za njega“, zadovoljno trlja ruke trener Stouka Geri Rovet.

Izabrane vesti

Kad je govorio o Španiji, mislio je na Las Palmas, pošto je Etebo proleće proveo na pozajmici na Kanarima, ali kako je klub ispao iz Primere, i on je napustio klub. Sada kad vidimo obeštećenje koje je Stouk platio za njega jasno nam je i zašto Partizan nije mogao da ga dobije. Prevelik novac za srpske uslove. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Ogenekaro Etebo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara