""
""

Bivši partizanovac Manga dobio nogu u glavu, ekipa ne sme da se vrati kući (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.13. | 11:59

U meču reprezentacija Južne Afrike i Centralnoafričke Republike, nekadašnji prvotimac crno-belih zaradio žestok nokaut, a sudija dosudio indirekt

 

Izabrane vesti

Sećate li se Davida Mange? To je onaj momak iz Centralnoafričke Republike što je prošle sezone bio epizodista u Partizanu. Nije ostao upamćen po igrama već po žestokim startovima na terninzima kada j povređivao saigrače Šćepovića, Stojkovića i još neke.

Sada mu se vratilo. Manga je bio adut reprezentacije Centralnoafričke Rešpublike na gostovanju Južnoj Africi u meču kvalifikacija za Mondijal u Brazilu. U 60. minutu je došlo do gužve u šesnaestercu Južne Afrike, Manga je krenuo na loptu, ali ga je tamo dočekao defanzivac domaćih Morgan Gold koji je pokušao makazicama da izbije loptu. Umesto u loptu, pogodio je Mangu u vilicu. Bivši napadač Partizana se srušio na teren, a sudija je po pravilima dosudio indirekt (visoko podignuta noga se ne tretira kao faul), uprkos protestima gostujućih fudbalera koji su tražili penal.

Mangi je više minuta ukazivana lekarska pomoć. Vratio se na teren, ali je posle samo par minuta zamenjen jer je udarac bio žestok. On trenutno brani boje izraelskog Ramat Gana u kojem je postigao deset golova i četvrti je strelac lige.

Inače, reprezentativci Centralnoafričke Republike odložili su povratak u zemlju, pošto su naoružani pobunjenici ušli u glavni grad Bangi i zauzeli predsedničku palatu. U saopštenju Fudbalskog saveza te zemlje navodi se da će reprezentativci u dve grupe napustiti Južnu Afriku, ali da niko od igrača neće otići kući.

Kada smo već kod meča Južne Afrike i Centralnoafričke Republike, recimo i to da je on završen 2:0 za domaće, a da je drugi gol postigao nekadašnji napadač Crvene zvezde, Bernard Parker.

 


tagovi

Bernard ParkerDavid MangaFK Partizanreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara