""
""

Partizanov maler: Đumić van terena dva meseca!

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.02.16. | 08:49

Kako saznaje MOZZART Sport, ovaj 24-godišnji Vrbašanin je na treningu doživeo stres frakturu stopala i predstoji mu osam nedelja pauze

Loše vesti za košarkaški klub Partizan. Baš kada je ekipa ušla u ritam koji joj je doneo četiri pobede na pet utakmica i praktično obezbedila opstanak u Jadranskoj ligi, startni centar Božo Đumić doživeo je povredu i ipak ga čeka ozbiljnija pauza.

Kako saznaje MOZZART Sport, ovaj 24-godišnji Vrbašanin je na treningu doživeo stres frakturu stopala i predstoji mu osam nedelja pauze.

Izabrane vesti

To znači da će Đumić propustiti poslednje tri utakmice u Jadranskoj ligi protiv Tajfuna, Cedevite i Olimpije, kao i završni turnir Kupa Radivoja Koraća koji se igra Nišu.

Centar Partizana na parket bi tako trebalo da se vrati u prvoj polovini aprila, kada već počinje takmičenje u domaćoj Superligi.

Đumić je u dosadašnjem toku sezone u Jadranskoj ligi prosečno igrao po 13 i po minuta, ubacivao je 4,5 poena i hvatao 3,1 skok.

Zbog njegovog izostanka, još veći teret u reketu crno-belih moraće da preuzmu Amerikanci Kevin Džouns i Darel Vilijams, a možda bi šansu mogao da dobije i 21-godišnji Miloš Koprivica.

Piše: Marko Protić

(Foto MN Press)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaBožo ĐumićAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara