"Drinčić slavi sa Ninkovićem i Volkovim"
"Drinčić slavi sa Ninkovićem i Volkovim"

Partizanov bombarder Drinčić: Lakše bismo bili prvaci da do kraja igramo samo sa Zvezdom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.04.14. | 16:43

''Nikad nisam kukao na suđenje i kada se njima nešto svira, smatram da ni oni ne bi trebalo'', poručio jedan od junaka pobede crno-belih u derbiju

Drinčić slavi sa Ninkovićem i VolkovimParade Milana Lukača, akrobacija Nemanje Kojića, frenetična borbenost Miroslava Vulićevića, ali... Da nije bilo Nikole Drinčića nadvila bi se velika dilema nad stadionom u Humskoj 1 u obliku pitanja da li bi Partizan bio sposoban da slomi otpor Crvene zvezde u trenucima terenske dominacije.

A onda je gromovit šut crnogorskog reprezentativca iz slobodnog udarca poveo crno-bele ka pobedi koja ih ostavlja u trci za odbranom šampionske krune.
Osećaj kada sam postigao gol je takav da sam mogao da podignem ceo stadion. To je neopisivo“, dobro je raspoložen povratnik među crno-bele koji se samo nasmejao na pitanje  kako je uneo na teren haubicu pored ogromne policijske kontrole.

Izabrane vesti

Do okončanja prvenstva ostala su četiri kola, a aktuelni prvak uprkos subotnjem slavlju ne drži sudbinu u svojim rukama, već mora da priželjkuje još najmanje dva kiksa komšija. Drinčić se, međutim, ne predaje i dodaje da je igra iz derbija model koji bi ekipa Marka Nikolića morala da primeni i na mečevima sa Donjim Sremom, Voždovcem, Spartakom i Čukaričkim.
Od nas očekujem još jaču, čvršću, bolju igru i da dobijemo sve utakmice. Od Zvezde ne očekujem ništa. Smatram da bismo u slučaju da do kraja sezone igramo četiri utakmice protiv Zvezde lakše uzeli titulu“.

Doduše, prethodnom izjavom iskusni vezista ne želi da potceni lidera Superlige.
„I Zvezda i mi imamo dobre ekipe, derbi je jedna utakmica, teško je reći ko je bolji i šta je realno. Osećaj igranja derbija je nešto što se ne zaboravlja od izlaska iz Sportskog centra, do dolaska na stadion, sama utakmica i navijanje...“

I jedni i drugi su se posle meča nezadovoljni suđenjem Milorada Mažića. Crno-beli veruju da penali za Zvezdu nisu postojali, a na Marakani se žale zbog nedosuđenog faula nad Mrđom u akciji koja je prethodila trenutku odluke.
Nikad nisam kukao na suđenje i kada se njima nešto svira. Smatram da ni oni ne bi trebalo. To je moje mišljenje, a ko gubi ima pravo da se ljuti“.

Iako je bio najiskusniji na terenu posle izlaska Lazovića, Drinčić ne žali što u finišu utakmice nije postao kapiten, već je to zaduženje pripalo Vojislavu Stankoviću.
Nisam se iznervirao što posle izlaska Lazovića nisam dobio traku, to me ne interesuje. Jedan je kapiten Ilić a kada njega nema na terenu sve je stvar kako se ko oseća“, dodao je Nikola Drinčić, strelac tri i asistent za dva gola Partizana ovog proleća.

Možda i njegov najbolji igrač.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola Drinčić146. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara