""
""

Partizanov apel navijačima: Naš dom mora biti primer svima

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.16. | 11:25

"Vrela atmosfera, bez ikakvih incidenata, vređanja, ubacivanja predmeta na teren i korišćenja pitrotehnike. Svi zajedno, u stanju smo da još jednom pomerimo granicu posvećenosti crno-belim bojama"

Snažnu injekciju samopouzdanja košarkaši Partizana dobili su brejkom nad Crvenom zvezdom u trećoj utakmici finala Superlige i sada će snažan psihološki momenat pokušati da materijalizuju na terenu. Parni valjak je domaćin četvrte utakmice koja je na programu od 21 čas, a iz Humske 1 stižu apeli na fer, korektno i sportsko navijanje, kako klub ne bi bio dodatno kažnjen. Ali i ostavljanje glasnih žica za još jedan trijumf crno-belih i zakazivanje majstorice. 
"U četvrtom meču finalne serije plej-ofa Superlige, KK Partizan NIS je večeras ponovo domaćin.  Kao i do sada, podrška sa tribina će biti ogroman podstrek za igrače u crno-belim dresovima da svih 40 minuta, još jednom pruže svoj maksimum.

Izabrane vesti

I pored zavidnog nivoa organizacije druge utakmice finalne serije, naš klub je za svaki pojedinačni ispad drakonski kažnjen. Takođe, klub je oštro kažnjavan i za pojedinačne ispade kada je domaćin bio naš večerašnji rival. Ovim putem, KK Partizan NIS poziva svoje verne navijače da svu svoju energiju usmere isključivo na podršku našim košarkašima na parketu. Hala Pionir, dom u kojem smo zajedno izvojevali mnoge velike pobede, večeras mora biti primer svima.

Vrela atmosfera, bez ikakvih incidenata, vređanja, ubacivanja predmeta na teren i korišćenja pitrotehnike. Svi zajedno, u stanju smo da još jednom pomerimo granicu posvećenosti crno-belim bojama", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu Partizana. 

Crvena zvezda trenutno vodi sa 2-1 u seriji. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaGrobarifinale Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara