"Branko Ilič zaustavlja Alfreda Finbogasona, reprezentativca Islanda"
"Branko Ilič zaustavlja Alfreda Finbogasona, reprezentativca Islanda"

Partizan završio ogroman posao: Ilič potpisuje na dve godine (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.07.14. | 09:52

Slovenački reprezentativac od danas na treninzima crno-belih

Branko Ilič zaustavlja Alfreda Finbogasona, reprezentativca IslandaPartizan je pronašao štopera za Evropu! Slovenački reprezentativac Branko Ilič novo je pojačanje kluba iz Humske 1 sa kojim će započeti kvalifikacije za Ligu šampiona. Doskorašnji defanzivac Hapoela iz Tel Aviva dogovorio je saradnju sa crno-belima i tokom dana potpisaće ugovor na dve godine, a u zavisnosti od nivoa fizičke spreme možda zaigra već u prvom međunarodnom okršaju koji ekipu Marka Nikolića očekuje u utorak protiv HB Toršavna sa Farskih Ostrva.

Posle nekoliko dana pregovora, jutros su usaglašeni i poslednji detalji, Ilič će najpre na lekarske preglede i ukoliko sve bude u redu, u narednih nekoliko sati očekuje ga parafiranje papira, zatim i predstavljanje na stadionu Partizana.

Izabrane vesti

Zadovoljstvo ovim poslom primetno je u glasu Dragana Đurića.
Obećali smo da ćemo dovesti štopera i to smo ispunili. Ilič je naš! Reč je o igraču zavidne karijere, koji ima i evropsko iskustvo i verujemo da će nam njegovo znanje biti od dragocene pomoći u susret kvalifikacijama za Ligu šampiona“, rekao je predsednik Partizana u kratkoj izjavi za MOZZART Sport.

Branko Ilič (31) je karijeru gradio u slovenačkim klubovima Olimpiji i Domžalama, tri sezone proveo je u španskom Betisu, a po jednu od FK Moskvi, Lokomotivi iz Moskve, kiparskom Anartozisu i izraelskom Hapoelu, gde je lane odigrao 29 utakmica.

On će odmah biti kao bonus biti dopisan na spisak igrača na koje Partizan računa za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i konkurisaće za tim koji u utorak od 20.45 igra sa HB Toršavnom.

Postoje nagoveštaji da će do kraja sedmice crno-beli angažovati još najmanje jedno pojačanje.

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaFK PartizanDragan ĐurićBranko Ilič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara