"Božo Đumić"
"Božo Đumić"

Partizan u Zagrebu: Bez pritiska, molim...

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.11.15. | 14:10

Crno-beli sveni situacije pred gostovanje Cedeviti, ali između redova izbija veliki motiv...

Božo ĐumićPre dve sezone ovaj meč odličivao je o putniku u Evroligu. U nedelju od 19 sati Cedevita i Partizan neće odlučivati ni o čemu, ali je i laicima jasno da su u odnosu na polufinalni duel Fajnal fora u Beogradskoj areni 2014. rivali na toliko suprotnim tačkama da je maltene svaka neizvesnost - izvesna.

Jer, Zagrepčani su na deobi druge pozicije, igraju najkvalitetnije kontinentalno takmičenje i razumljivo je što slove za favorita. Pogotovo što im taj status crno-belii, sa skorom od četiri pobede i sedam poraza, velikodušno prepuštaju.
Cedevita je selektirala odličan tim koji sjajno funkcioniše kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Mi idemo na gostovanje bez pritiska, jer je uloga favorita u ovoj utakmici na strani protivnika. Na nama je da iz te rasterećenosti pronađemo šansu da uz maksimalnu angažovanost odigramo dobru utakmicu“, istakao je trener Petar Božić.

Izabrane vesti

Centar crno-belih, Božo Đumić je pritajeni optimisti.
„Ekipa Cedevite je veoma kvalitetna što je i potvrdila tokom dosadašnjeg toka prvenstva. Sa druge strane, sigurno je da ćemo mi biti veoma motivisani. Vredno smo radili tokom prethodnih sedam dana, pripremali se i idemo tamo 100 odsto spremni“, dodao je Đumić.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanKK PartizanJadranska ligaBožo Đumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara