""
""

Partizan u sosu: Bez četvorice na Slobodu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.03.14. | 19:52

Lazović, Volkov i Obradović se pridružili ranije kažnjenom Ninkoviću, niko od njih ne igra u narednom kolu

 

Još se strasti posle utakmice na Varačaru nisu smirile, a stručni štab Partizana ima glavobolju. Ne zbog rezultata, jer je protiv Rada dopisao očekivana tri boda, nego zbog kadrovskih problema sa kojima će se Marko Nikolić suočiti u pripremi meča sa Slobodom, jer u 20. kolu Superlige neće moći da računa na čak četvoricu standardnih prvotimaca!

Izabrane vesti

Ranije suspendovanom Nikoli Ninkoviću (odradio dva od četiri meča kazne) pridružili su se Danko Lazović, Vladimir Volkov i Milan Obradović, koji su na susretu sa Građevinarima zaradili kartone koji ih eliminišu iz konkurencije za naredni prvenstveni duel. Lazović je zaradio isključenje posle duela sa Srđom Kneževićem i čekaju ga verovatno dve utakmice pauze, pa će osim sa Erama propustiti i gradski okršaj sa OFK Beogradom, 29. marta, pa će crno-beli morati da traže alternativno rešenje i napadu. Ili će šansu dobiti Ismail Beko Fofana ili će u špic, zajedno sa Petrom Škuletićem, morati neko od veznjaka, poput Filipa Malbašića ili Predraga Luke.

Prinudnih rokada na utakmici sa Slobodom biće i u odbrani, jer su Milan Obradović i Vladimir Volkov danas dobili žute kartone i naredni susret pratiće u civilu, pa će sledeće subote štopera verovatno menjati Vojislav Stanković, dok će na mesto levog beka mladi reprezentativac Nemanja Petrović.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Vladimir VolkovSuperligaSrbijasloboda užiceFK PartizanNikola NinkovićMilan ObradovićDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara